Arama sonuçlarınız

1. PROF11

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Magırus lerde vardı doğrudur,ama kendisini zor ısıtıyordu,hatta şoför her dakkada bir camı silerdi,kısacası hiç işe yaramaz bir sistem...

2. PROF11

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Doğrudur,kalorifer sistemleri motor suyu ile çalışır,içten yanmalı tüm motorlarda bu böyledir,hangi model olursa olsun.. benzinli araçlar yanma odasında doğrudan buji aracılığı ile ataşleme verir,yani içerde bir patlama oluşur,bu motorun en kısa...
  3. PROF11

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Dediklerinize katılmamak mümkün değil üstadım,haklısınız elbette...herşeyin başı eğitim eğitim sürücülerimiz yeterince eğitilmiyor,çoğu eminim ülkemizde 1ci kuralın yaya geçiş üstünlüğü olduğunu bilmiyor bile ki kaldıkı sürücülere...

4. PROF11

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Binek araçların oraya çıkdığını biliyorum,daha az eğilim olan yerler var çünkü,lakin haritada gösterilen yerden çıkması kanımca imkansız gibi ağır devir olmadan,önler iyi tutsa bile,motorun normal devri baskı balatayı çok zorlar...
  5. PROF11

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Arkadaş susurluktaki kazayı örnek vermiş,mercedes sanırım hızı 160km civarı idi,ve vurduğu ford kamyondu tam göbekden,evet ölü sayısına rahmen içinden kurtulanda oldu, her kazanın kendisine göre orantıları vardır,herşeyden önce güven...

6. PROF11

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Bir kaç defa benimde çıkmışlığım var,ama clio nun çıkması ilginç gerçekden. ben 4runner ile çıkarken bile zorlanıyorum,dik yokuşdan,şahsen kendi adıma ordan çıkarken çekilmiş videsonu görmeden inanasım gelmiyor,saygılar

7. PROF11

2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11)

Ynt: 2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11) devam
  8. PROF11

2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11)

Ynt: 2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11) Bir kaç foto da benden arkadaşlar,zaman geçmeden başka bir gezdide buluşmak üzere,saygılar
  9. PROF11

Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP Hayırlı satışlar,oldukça temiz bir araca benziyor..

10. PROF11

AMAROK-Antalya 2011

Ynt: AMAROK-Antalya 2011 Tanıtım güzel görünüyorda,neden doğru düzgün bir video eklenmemiş,yazışmalara değilde gözlerle karar verilse bence standart lastikle düz yolda çoğu araçlar o çamuru geçer,bu amarok,un özelliği değil,birde fazla elekronik araç off roada gelmez, çağlar bey konuya parmak...

11. PROF11

EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN

Ynt: EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN İlginiz için teşşekür ederim ilhami bey,bende ufak bir araştırma yaptım,arkadaşa özelikle sordum çalışma prensibini,nasıl tassaruf sağladığını yetkilileri bile nasıl çalıştığını açıklayamazken,cevap nasıl bulunabilirki. bir ara taktırmayı...
  12. PROF11

EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN

Ynt: EKO 66 2500 MOTORİÇİN YAKIT TASARRUF İÇİN Ne kadar tassaruf sağlıyor bilgi verebilirmisiniz,nasıl çalışıyor nasıl tassaruf sağlıyor.çalışma prensibi nasılsdır,bilgi alabilirmiyiz,saygılar

13. PROF11

Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ?

Ynt: Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ? Bir olmak birlikte olmak,sesimizi duyurmalıyız, varım
  14. PROF11

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Doğrudur erkut bey,memlekettedeydim bu sene epey kaldım,sivasda..orda her yer dağ bayır aratmadı off roadı, bey dağı şenlikleri vardı rakım 2600 metre,güzel geçti...sağlık olsun erkut bey,görüşürüz bir gezide kısmetse,saygılar
  15. PROF11

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Kürşat bey videolar neden açılmıyor,F5 De yaptım açılmıyor..

16. PROF11

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Merhaba erkut bey,allaha şükür yaşıyoruz şimdilik sizden de epeydir ses çıkmadı,geziye katılmadınız sanırım...saygılar
  17. PROF11

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Fotolar harika ellerine sağlık kürşat üstadım,çok istedim aranızda olmayı kısmet olmadı,sağlık olsun..bir dahaki sefere inşallah...saygılar
  18. PROF11

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Arakadaşlar elinde resimle ve video olanlar var ise payşalalım ,,saygılar

19. PROF11

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) Aranızda olmayı çok isterdim malesef gelemiyorum,ama aklımda hep sizlerde olucak.saygılar
  20. PROF11

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Takip edelim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz