Arama sonuçlarınız

1. G

Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi?

Ynt: Hep Bir Yerlere, Bir Şeylere Yetişme Telaşındasınız Değil mi? Medeniyetin önümüze koyduğu bir hedeften diğerine koşarken, acil işleri yapmaktan bir türlü asıl işlerimize vakit bulamıyoruz.Anlık psikolojiyle icat edilen işler, aslında bizi gerçek hedeflerimizden alıkoyan tuzaklar değil...

2. G

Yemekte Görgü Kuralları

Ynt: Yemekte Görgü Kuralları dayanılmaz bi durum zaten ona dikkat etsinler yeter
  3. G

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları elinize sağlık

4. G

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları muhteşem görünüyo
  5. G

Yemekte Görgü Kuralları

Ynt: Yemekte Görgü Kuralları Eskiden bu konularda daha dikkatli davranıyorlarmış dedem anlatırdı hep meyve çatal bıçakla soyulup yenirmiş.Hiç denemedim doğrusu.

6. G

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) herkese iyi akşamlar hoşçakalınnnn

7. G

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) çok teşekkür ederim sonunda istediğim yerdeyim etkinliklerde de yer alıcam inşallah
  8. G

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :)saolun teşekkürler hoşbuldum
  9. G

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbuldum:)teşekkür ederim

10. G

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar daha çok kişiye ulaşıp etkinlikler düzenlemeliyiz gezilip görülecek harika yerler var tükenmeden gidelim..

11. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbuldum dahada hoş bulucam eminim:)
  12. G

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) inanmıyorum Sakarya grubuda varmış bu zamana kadar nerdeydiniz yada ben nasıl bulamadım.Sıkıntımız çözülecek diye umuyorum böyle etkinlikleri malesef bu çevrede bulmak zor.Kimse yardımcı olmuyor bana:(

13. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Çok teşekkür ederim aranızda olmak çok güzell
  14. G

Sıfırdan Dalışa Başlamak!!!

Ynt: Sıfırdan Dalışa Başlamak!!! merhaba arkadaşlar İstanbul ,Ankara,İzmir gibi büyük şehirlerde kurs bulmak kolay olsa gerek diye düşünüyorum yaşadığım yere kıyasla mümkünse banada yardımcı olabilirmisiniz.Sakaryada yaşıyorum burayıda dalış eğitimini ararken buldum.Bilidiğiniz yerler varmı...
  15. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu darısı başıma o zaman yardımını bekliyorum..

16. G

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba Gülşah ben,şu sıra sadece izlemekle yetinenlerdenim ama biran önce katılma arzusuyla yanıp tutuşuyorum.Sakaryada yaşıyorum ve çalışıyorum.
  17. G

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba bende geldim şimdilik meraklıyım umarım dahası olurum bana yardımlarınızla bekliyorum tüm üyelerden.... ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR