Arama sonuçlarınız

1. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Isparta tarafından vazgeçtim.. Denizli-Sögüt-Kotkuteli ... en emin yol..

2. zirvelerin sesi

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Ülker Abla , Yavuz Abi Selamlar.. Forumda biraz dolaştım ama net bilgi bulamadım aklıma siz geldiniz.. Bir çok karavancı gezginlerde burayı takip ettiğine göre belki biraz bilgi sahibi olan beni aydınlatır diye düşündüm.. Efendim.. Bir haftalık tatilimizi yaptık...
  3. zirvelerin sesi

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon Kasımlar dan sonrası nasıldı ?? Eşim ile birlikte aynı güzergahı düşünüyorum.. arabam Suzuki SX4 yollar genelde toprak sanırım.. bilgi verirseniz sevinirim.. tşk

4. zirvelerin sesi

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-road Grubu Tanışma Köşesi Hoşgeldiniz.. yeni merak sarmışsınız.... Range Rover ile başlamışsınız.. ilerisini düşünemiyorum !!
  5. zirvelerin sesi

12-17 Temmuz Akyaka' dayız

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız ilginiz için çok teşekkür ederiz...Tatil moduna yavaş yavaş girmeye başladık.. karnelerde güzel geldi...morallerde iyi..

6. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız İlginiz için çok teşekkür ederim.. Cumartesi akşamı tatile çıkacagımız arkadaşlar ile toplandık , 3 ailenin de izin tarihlerini tutturabildik.. fakat 3 ayrı kafayı ve imkanları ortak bir planda tutabilmek çok zor , bu nedenle akyaka işini başka yaz a...

7. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız Teşkkür ederim.. bu şelaleye Muhakkak gitmek istiyorum.. o kadar da uzak degilmiş.. tarih olarak 17 haziran pazartesi sabah yola çıkmayı planlıyorum.. şu an gözüken 2 aile ( 3 olma durumu var hafta sonu netleşecek ) .. Cumartesi akşamı son bir...
  8. zirvelerin sesi

Keşfedilmemiş Cennet: Kabak Koyu

Ynt: Keşfedilmemiş Cennet: Kabak Koyu Kabak koyuna araba ile gidebilirmiyim.. ? Çocuklu aile olduğumuz için yürüyüş zor olabilir.. yolu nasıl acaba ??
  9. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Samimi düşünceniz için çok teşekkür ederim , o keyif bize ait olacaktır... her ne kadar Kapitalizm'in acımasız çarkları arasında bordro mahkumu olarak yaşamaya gayret ediyor isek bu bizim için Felsefi yaşamdan haz...

10. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Bülent beyin ve Eyüp beyin bizim bir fotoğraftan doğaçlama muhabbetinden çok keyif aldık. Bilindiği gibi müzik bizim ilgilendiğimiz konu olduğu kadar beynin yazılımları ile insan bilinçaltının derinlikleriyle de benim (Bülent)...

11. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Black sabbath kim dedim... NIB ne kine dedim.. sayenizde araştırmak mecburiyetinde kaldım.. pek de uzak olmadığını gördüm.. Metal yakın olmadıgım bir tarz.. Laura Branigan - Self Control Eagles - Hotel...
  12. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) O içtiğinizin adı ayran olmamış mıydı? ;D ;D ;D Biz Böyle gördük böyle devam ediyoruz ;D '' Gelişerek değişenlerden olmadık '' çok şükür.. nasıl bir söylem ise.. Tramvay değil ki bu meret.. ...

13. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) ayaklarınıza sağlık.. sizden kopya çekiyorum , belki emeklilikte aynı yollardan geçerim.. şu an vardiyadan gelmiş , görsellere rakı yudumlamaktayım.. Sağlıkla kalın..
  14. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) sezon açılışı gibi sanırsam ;) kunta kinte sizi izliyor.... haziran ın 17 sinden sonra izin ayarlayabildim.. 1 bilemedin 2 hafta Akyaka ve Göcek planları var.. 2013 de başkada yok.. iyimi !! Bir...
  15. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız Buldum.. yol yok.. yayan 45 dk gibi.. ama güzel bir doğa yürüyüşü.. Çocuklu aileler olduğumuz için sanırım zor...

16. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız şu anda Toparlar şelalesini aramaktayım.. araç ile ulaşım mümkünse muhakkak görmek isterim.. geçen sene Beyobası yuvarlakçay a gittik.. o tarafa yakın gibi.. degilmi ?
  17. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız Tatil planı yaparken çok alternatif planlamayı sevmiyorum , çünkü ne kadar çok plan yaparsanız o kadar çok terslik oluyor :) bu sene Konsept Akyaka ve Göcek olarak belirlendi.. Dalyan-Köycegiz-ölüdeniz-Saklıkent gibi.. ne güzel emekli olmuşsunuz ...
  18. zirvelerin sesi

Ynt: 12-17 Temmuz Akyaka' Dayız Selamlar... işlerimin yoğunluğu nedeni ile bu zamana kadar hiç izin fırsatım olmadı.. Bu seneki izin durumum şimdilik 17 ve 30 haziran arasında görülüyor.. fakat son dk her şey olabildiği için ne yazıkki önceden rezervazyon yaptırmak gibi bir lüksümüz...

19. zirvelerin sesi

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri Benim Fikrimce , Sanatçı ; Eserleri ile topluma değişik bakış açıları sunan aydın İnsan'dır.. Sizi ilk tanıdığımda farklı bir ışık görmüştüm ve hislerimin beni yanıltmadığını görmek kendi adıma biraz...
  20. zirvelerin sesi

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) Fotoğraf , Tablo gibi çıkmış... büyütüp duvara asılası bir güzellik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR