Arama sonuçlarınız

1. FuadMammadov

Yürüyüş, Kampçılık Ve Dağcılık İçin Genel Malzeme Kontrol Listesi

Ynt: Yürüyüş, Kampçılık Ve Dağcılık İçin Genel Malzeme Kontrol Listesi bunların hepsini alırsam üzerimde en az 50kilo taşımam gerekir ki imkansız. biraz daha ayrıntıya girerseniz güzel olur. sezonluk olanlar, olmazsa olmazlar ve s.

2. FuadMammadov

Trekking Genel Eğitim Konuları

Ynt: Trekking Genel Eğitim Konuları çok güzel bir konu. teşekkür ederim
  3. FuadMammadov

Gezenbilir Rusya Grubu

Ben Rusyanının Mariy-El cümhuriyyetinin Yoşkar-Ola şehrinde yaşıyor ve yüksek lisans turizm okumaktayım. Kaldığım şehir Moskovaya 750km, Tataristanın başkenti Kazana ise 150km uzaklıkta.

4. FuadMammadov

Site Çok Yavas

Ynt: Site Çok Yavas hosting çok yavaş abi. yoruyor insanı. ve birde böyle forum dizaynı kaldımı. ben gelellikle sitelere pek takılmam. siteyi yeni buldum. çok güzel bilgiler var. ama dizayn ve surat berbat. scripti şöyle bir yenilesez.
  5. FuadMammadov

Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam bilgi için teşekkür ederim. yol bilgisi, harita, düzergahlarla ilgili bula bileceğim bir e-kitap, e-harita broşür ve saire varmıdır? ben gelirken antalyada temin etmeyi düşünüyorum ama şimdiden de hazırlık yapmak gerekir.

6. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam bilgi için teşekkürler. zamanlama - temmuzun sonu üniversitedeki çalışmalar ve ramazan ayıyla alakadar olarak böyle karar verdik. sıcaklık sorun değildir. zaten bi nevi sıcakta yanmak için gidiyoruz. yaşadığım şehir soğuklar -30 ila -35 arası...

7. FuadMammadov

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar yüklenmiyor, yüklenen de tepe taklak
  8. FuadMammadov

Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam Likya yolu Fethiyeden başlıyordu galiba?
  9. FuadMammadov

Bir Karavan Var Aklımda

herkese merhaba. ben çocukluğumdan beri arabalara uzak birisiyim. ama gezgincilik tutkum sayesinde artık arabasız olmayacak biliyorum. ama bir arabam olacaksa bu mutlaka karavan olmalı. sizden teknik ve mali konularda yardim bekliyorum. aklimdaki karavan eski volkswagen tipli karavan (resim...

10. FuadMammadov

Yaz Planı Türkiye Turu (otostop)

Ynt: Yaz Planı Türkiye Turu (otostop) oto stopla geziceksiniz en iyisi yalniz ve en fazla iki kişi gezmenizdir. 2den fazla grub olur araç bulmakta sorunlar yaşanır. biz de temmuz sonu marmaris akdeniz tarafi arkadaşımla gezmeyi düşünüyoruz. iyi eğlenceler :)

11. FuadMammadov

Rusya Gezi Arkadaşı (rehberi)

Arkadaşlar ben Rusyada turizm yüksek lisans öğrencisiyim. Ayda iki kez farklı şehirleri arkadaşlarla geziyoruz. Buralara gelicek olursanız ve zaman ve mekan uygun olursa sizlere arkadaşlık ede bilirim.
  12. FuadMammadov

2015 Otostop , Kamp , Macera

Ynt: 2015 Otostop , Kamp , Macera benim temmuzun sonunnan boyle bir planim var. kismet olursa ramazannan sonra. bir arkadasimla gelicem. antalayadan baslayib otostopla bodrumda bitirmek istiyoruz. kismet olursa yol ustu gorusuruz ))

13. FuadMammadov

İran Gezisi İçin Öneriler.

Ynt: İran Gezisi İçin Öneriler. Iran otelleri cok ucuz yemekleri ise guzeldir/ marketle midenizi harap etmeyin/ mutlaka Ardabili de giderseniz gorun
  14. FuadMammadov

Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı

Ynt: Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı Rusyada yasiyorum, eger moskovadan haraket ederseniz mutlaka mariy-el devletinden gecersiniz/ yol ustunde kucuk bir devlet. yazin mouhtemsem ormanlari var. gelicek olursaniz seve seve gezdirirm/
  15. FuadMammadov

Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..

Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında.. bir dönem kıbrısta turizmci olarak çalıştım. ilk olarak söylemek isterim ki, kıbrıs alıştığımız Türkiye fiyatlarınnan iki defa pahalı. Doğa ise bana baya ıssız geldi. Ormanlıkta çadır kurmak isterseniz ormanlık alan bulamazsınız :) Tabelalarda ormanlık olarak...

16. FuadMammadov

Kapm çadırı marka ve almak için yer önerimi tavsiye

Ynt: Kapm Çadırı Marka Ve Almak İçin Yer Önerimi Tavsiye marka olarak nordway ve marrell oneririm
  17. FuadMammadov

Çanta Tavsiyesi

Ynt: Çanta Tavsiyesi Tatonka Tamas 100 - tavsiye ederim. bana göre baya pahalı ama değer.
  18. FuadMammadov

Salam aleykum. Bu yaz Temmuzun sonlarına doğru arkadaşımla Türkiyeye Akdeniz bölgesine (Bodrum-Marmaris-Fethiye-Kemer-Antalya-Alanya) gezgin kampçı olarak gelmeyi düşünüyoruz. Türkiyede Gürcistan sınırından başlayıp Karadeniz şeritiyle devam edip İstanbula kadar süren bir otobüs gezim oldu...

19. FuadMammadov

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba değerli dostlar. Ben Fuad, turizm yüksek lisans öğrencisiyim. Azerbaycan vatandaşıyım, üniversiteyle ilgili olarak Rusyada yaşıyorum. Doğa, gezi, turizm tutkunuyum. Tanıştığımıza memnun oldum :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.