Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yürüyüş, Kampçılık Ve Dağcılık İçin Genel Malzeme Kontrol Listesi
bunların hepsini alırsam üzerimde en az 50kilo taşımam gerekir ki imkansız. biraz daha ayrıntıya girerseniz güzel olur. sezonluk olanlar, olmazsa olmazlar ve s.
Ben Rusyanının Mariy-El cümhuriyyetinin Yoşkar-Ola şehrinde yaşıyor ve yüksek lisans turizm okumaktayım. Kaldığım şehir Moskovaya 750km, Tataristanın başkenti Kazana ise 150km uzaklıkta.
Ynt: Site Çok Yavas
hosting çok yavaş abi. yoruyor insanı. ve birde böyle forum dizaynı kaldımı. ben gelellikle sitelere pek takılmam. siteyi yeni buldum. çok güzel bilgiler var. ama dizayn ve surat berbat. scripti şöyle bir yenilesez.
Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam
bilgi için teşekkür ederim. yol bilgisi, harita, düzergahlarla ilgili bula bileceğim bir e-kitap, e-harita broşür ve saire varmıdır? ben gelirken antalyada temin etmeyi düşünüyorum ama şimdiden de hazırlık yapmak gerekir.
Ynt: Türkiyede İlk Gezgin Kamp Planlamam
bilgi için teşekkürler. zamanlama - temmuzun sonu üniversitedeki çalışmalar ve ramazan ayıyla alakadar olarak böyle karar verdik. sıcaklık sorun değildir. zaten bi nevi sıcakta yanmak için gidiyoruz. yaşadığım şehir soğuklar -30 ila -35 arası...
herkese merhaba. ben çocukluğumdan beri arabalara uzak birisiyim. ama gezgincilik tutkum sayesinde artık arabasız olmayacak biliyorum. ama bir arabam olacaksa bu mutlaka karavan olmalı. sizden teknik ve mali konularda yardim bekliyorum. aklimdaki karavan eski volkswagen tipli karavan (resim...
Ynt: Yaz Planı Türkiye Turu (otostop)
oto stopla geziceksiniz en iyisi yalniz ve en fazla iki kişi gezmenizdir. 2den fazla grub olur araç bulmakta sorunlar yaşanır. biz de temmuz sonu marmaris akdeniz tarafi arkadaşımla gezmeyi düşünüyoruz. iyi eğlenceler :)
Arkadaşlar ben Rusyada turizm yüksek lisans öğrencisiyim. Ayda iki kez farklı şehirleri arkadaşlarla geziyoruz. Buralara gelicek olursanız ve zaman ve mekan uygun olursa sizlere arkadaşlık ede bilirim.
Ynt: 2015 Otostop , Kamp , Macera
benim temmuzun sonunnan boyle bir planim var. kismet olursa ramazannan sonra. bir arkadasimla gelicem. antalayadan baslayib otostopla bodrumda bitirmek istiyoruz. kismet olursa yol ustu gorusuruz ))
Ynt: Gezginlere Trans Sibirya Tur Planı
Rusyada yasiyorum, eger moskovadan haraket ederseniz mutlaka mariy-el devletinden gecersiniz/ yol ustunde kucuk bir devlet. yazin mouhtemsem ormanlari var. gelicek olursaniz seve seve gezdirirm/
Ynt: Kıbrıs 'ta Kamp Hakkında..
bir dönem kıbrısta turizmci olarak çalıştım. ilk olarak söylemek isterim ki, kıbrıs alıştığımız Türkiye fiyatlarınnan iki defa pahalı. Doğa ise bana baya ıssız geldi. Ormanlıkta çadır kurmak isterseniz ormanlık alan bulamazsınız :) Tabelalarda ormanlık olarak...
Salam aleykum. Bu yaz Temmuzun sonlarına doğru arkadaşımla Türkiyeye Akdeniz bölgesine (Bodrum-Marmaris-Fethiye-Kemer-Antalya-Alanya) gezgin kampçı olarak gelmeyi düşünüyoruz. Türkiyede Gürcistan sınırından başlayıp Karadeniz şeritiyle devam edip İstanbula kadar süren bir otobüs gezim oldu...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba değerli dostlar. Ben Fuad, turizm yüksek lisans öğrencisiyim. Azerbaycan vatandaşıyım, üniversiteyle ilgili olarak Rusyada yaşıyorum. Doğa, gezi, turizm tutkunuyum. Tanıştığımıza memnun oldum :)