Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
üyelerimizden HÜSEYİN DEMİRAL abimizin yeğeni ankarada ameliyat olmaktadır ve 0 Rh+ kan lazım kan vermek isteyen arkadaşlarımızın 0532 456 39 85 irtibat kursunlar
2gündür kullandığım achilles 31x10,5x15 lastik hakkında bilgi vericem
daha önce kullandığım silverstone extreme mt 117 33x10,515 idi ve %95 arazi % 5 asfalt 50 km de direksiyonda titreme aşırı gürültü balans yaptıramama gibi eksileri vardı ama çamur ve balçık performansı süper extra bir takım...
SİVAS GÜRÜN GÖKPINAR GÖLÜ KAVAK KÖYÜ VE GÜRÜN ÇEVRESİ OFFROAD ETKİNLİĞİ ...
BULUŞMA YERİ: GÜRÜN BİZİM PETROL PETROL OFİSİ
BULUŞMA SAATİ : 08:30
GEZİ GÜNÜBİRLİK OLUP HAVANIN SOĞUK OLMASI NEDENİYLE KAMP YAPILMIYACAKTIR...( GENEDE 1 GÜN ÖNCEDEN GELMEK İSTEYENLER OLURSA KALACAK YER İÇİN...
Aracımı satıyorum belki gezenbilir e gider
fiyatı adettendir gezenbilir özel 30000 tl
full e2 paket alındığından beri kaskolu
tel elden kullanılan bir araç
severek kullandığım her parçasında emeğim olan defenderim ankara satıldı çok bir çok anısı olan bu aracı alan arkadaşımız cem karaca ya hayırlı olsun diyorum
güle güle kullan cemm
tarihini belirlediğimiz geleneksel 3 ncü SİVAS off-road oyunlarını 9 eylül cuma dan başlayıp 11 eylül pazar akşamı son misafirimizi de yolcu ettikten sonra bitireceğiz
cuma akşamı kamp erken gelenler ve bizim için
cumartesi gündüz sivas gezisi akşamı kamp ve yerel bir restaurant ta yemek...
derneğimiz üyelerinden can dostum ömer altun biricik oğlu MUSTAFA nın 26 haziran tarihinde sünnet düğünü var mustafa geçmiş yada kaçmış olsun diyor babasına da allah mürevetini gördürsün diyoruz
SİVAS OFF-ROAD derneği adına kendisini tebrik ederiz
BÜLENT KÖK
elinde 110 defender arazi sanzımanı olanların eğer değerlendirmek isterse satın almak isterim ötmeyen bir sanzıman ihtiyacım var duyurulur
araziyı dağıttım
19 aralık 2010 sabahı saat 6:30 da kümbet öncü önünde buluşup kayak evine gidilecek
toplu kahvaltı yapılacak kahvaltı malzemesi cumartesi gecesi alınacak sabah sadece ekmek alınacak
menude yağda yumurta var çay ve katmer çörek yapacağız kayakevi arkasında oturulacak masalar orda olucaz...
14 kasım tarihinde yapacağımız duyurduğumuz ve bayram sebebiyle ertelediğimiz gezimizi gerçekleştirdik
8:00 da buluştuk ama sivastan çıkışımız 9:30 buldu bşta 4 araç planladık ama corvette süleyman son anda işinin çıkması sebebiyle 3 araç 8 kişi olarak gezimize başladık ilk önce market...
14 kasım tarihinde yapacağımız duyurduğumuz ve bayram sebebiyle ertelediğimiz gezimizi gerçekleştirdik
8:00 da buluştuk ama sivastan çıkışımız 9:30 buldu bşta 4 araç planladık ama corvette süleyman son anda işinin çıkması sebebiyle 3 araç 8 kişi olarak gezimize başladık ilk önce market...
sabah saat 9:00 da buluştuk market alışverşinden sonra ulaş a gittik kahvatlı da meşhur sivas çöreklerimiz yedikten sonra altınyayla kazanpınar köyü ne geçtik orda bulduğumuz çamurda eğlendikten sonra gölün kenarına geçtik araçlarımız park edip balık tutacak arkadaşlar otlalarını attılar bizde...
merhaba sivaslı gezenbilir arkadaşlarım
Her sene Gezenbilir ailesi olarak düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji"ni
bu yıl ilk defa sivas ta da biz düzenleyeceğiz
Cumhuriyet'imizin 87. yıldönümünde önce Ata'mıza, sonra vatanımıza ve milletimize yakışır bir şekilde kutlamak için...
sinopa gittiğimizde tekne malzemesiz satan bir dükkandan aldığım paslanmaz havalandırma kapağını defenderimin pedal altına yerleştirdim
önce 60 mm delik testeresi ile pedalın altına bir delik açtım
sonra bu malzemenin kenarlarına silikon sürüp saç vidası ile sabitledim
şimdi bunu açıp ayak...