Arama sonuçlarınız

1. tayfunvw

Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 Erdal bey selamlar. Evet 19. gün Türkiye'ye girdik. Asıl amacımız Romanya'da düzenlenen 4. BALKAN VW BUS Buluşmasına katılmak ve sonrasında mümkün olduğunca ülke görerek Türkiye'ye dönmekti. Yol hiç zorlamadı ve yormadı. Tek kalemde yaptığımız en uzun km...

2. tayfunvw

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 Teşekkürler. Başka bir yol hikayesinde hep beraber olma dileğiyle.
  3. tayfunvw

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Kadın cinayetlerinin "vaka-i adliye", işçi ölümlerinin "işin fitratı", ekmek almaya giden çocuğun ölümünün "o taş attı" gibi akla mantığa gelmeyecek, insanlığa sığmayacak açıklamaları olan bu ülkede "bir karavancı"...

4. tayfunvw

Safranbolu'da Ücretsiz Karavan Park Alanı

Ynt: Safranbolu'da Ücretsiz Karavan Park Alanı Belediyeyi tebrik ediyorum, inşallah en azından turistlik merkezlerde yayılır
  5. tayfunvw

TÜV TURK Üzerine

Ynt: Tüv Turk Üzerine Dün bir sohbette konusu geçti. TÜV'ün mevzuata göre ruhsatında karavan yazan araçların "gaz bağlantılarına, tuvaletine hatta su tesisatına" bakması gerekiyormuş.

6. tayfunvw

Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Evet bencede sorun. her ne kadar ornek teskil etsede TUV'un sagi solu belli olmaz

7. tayfunvw

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Arkadaşımla görüştüm. Tavanı koyduktan sonra TUV'den bile geçtiğini, kimsenin birşey sormadığını söyledi. Aracın eski ve yeni halinin fotoğraflarınıda ekliyorum
  8. tayfunvw

Ynt: Peugeot J9 Tavan Yükseltmek İstiyorum Bir arkadaşımız VW T3'e aynen dediğiniz gibi tavan monte etti. hatta sonra aracı satti bile. bir sıkıntı olsaydı mutlaka duyardim. tam olarak öğrenip size bildiririm.
  9. tayfunvw

Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli?

Ynt: Karavanda Tuvalet Ne Kadar Gerekli? karavanda tuvalet ve duş büyük bir kolaylık. Çok sevdiğim Volkswagen T2 ve teknolojisine hayran olduğum bütün T serileriyle vedalaşmamıza sebeptir :)

10. tayfunvw

Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması

Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması İpsala'dan uygulama kalktı haberini bekliyorum

11. tayfunvw

Lpg Tüpleri

Ynt: Lpg Tüpleri Bende daha önceden yapılmış, LPG istasyonlarından doldurulabilen bir sistem yapılmış. 10 lt gaz almıştım. Bu sezonu geçirdi, ister yurtdışı ister yurtiçi bittiği yerde LPG istasyonunda dolduruveririm.
  12. tayfunvw

İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri

Ynt: İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri İnönü yaylasına Kocaeli Başiskele'den çıkılır. Çok güzel ve sulak bir yayladır. 2 km daha yukarısı Ercova yaylasıdır. İnönü'ye çıkmışken bence Ercovayı tercih edin. daha bakir ve çok daha sessiz sakin bir yerdir.

13. tayfunvw

İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri

Ynt: İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri Çınarcık üzerinde Delmece yaylasında, erikli yaylasında, Bolu'da sinekli, Düzce'de Çiğdem yaylasında, Kocaeli'nde İnönü, ercova yaylalarında, Şile civarı Hacılılıköy'de kamp yapabilirsiniz. çok kalabalık olmaz
  14. tayfunvw

Dikili Bademli Çam Kamping

Ynt: Dikili Bademli Çam Kamping Çam kamping - 2011 izlenimi Dikili - Çandarlı sahil yolunun 9. km sinde bulunan kamping alanı. Kendine özel plajı, taraçalı yerleşimi var. Gölgelik alanlar bol ve yeterli, zemin toprak. Tuvaletleri vasat. Mutfak olarak kullanılan açıkta bulunan alanlar mevcut...
  15. tayfunvw

Volkswagen T2 İçin Yardım

Ynt: Volkswagen T2 İçin Yardım yılların vw kullanıcısıyım. Eğer tecrübeniz, havasogutmali motor bilginiz yoksa hic bulasmayin derim. bende T2 vw westfalia var. 2000 cc ve 100 km de 12-13 lt benzin tuketiyor. 1600 cc olsa daha beter zira 1600 bus kasasina yeteri güç veremez. yakit tuketimide...

16. tayfunvw

Yeni yapacağımız HEROES karavan

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan güzel haber, kolay gelsin
  17. tayfunvw

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 Benden şimdilik bu kadar. Dilim döndüğünce tatilden çok bir yol hikayesi olan maceramızı kaleme dökmeye çalıştım. Kafa şişirdiysem affola. Gezmeye, yeni yerler, insanlar görmeye, km'leri saymaya devam. Hayat kısa, dünya güzelliklerle dolu... Önümüzdeki sene...
  18. tayfunvw

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 YUNANİSTAN Artık gezimizin son ülkesine doğru ilerliyoruz. Son ülkeye Yunanistan'a Makedonya üzerinden giriş yapmak üzereyiz. İnanılmaz bir sıcak, resmen Ege denizi'ne hoş geldiniz der gibi. Sınır kapısı Balkan ülkelerindekiler gibi baştan savma değil...

19. tayfunvw

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 MAKEDONYA Arnavutluğun kuş uçmaz, kervan geçmez dağlarına tırmanıp, 50 euroluk araç sigortasını da paşa paşa ödeyip Makedonya'ya giriyoruz. Gece saat 24.00. Ohrid çok uzakta değil. 1 saat yol alıp şehir merkezine ulaşıyoruz ve gecelemek için yer arıyoruz...
  20. tayfunvw

Ynt: Avd Balkan Ülkeleri Gezisi 2014 is yogunlugumdan 1-2 gun ara verdim. yarindan itibaren balkan tefrikalarına devam :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR