İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cubebash Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,845

cubebash

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben ve 3 arkadaşım ilk defa kamp yapmayı planlıyoruz. önümüzdeki hafta sonu yada bir sonraki hafta sonu olacak şekilde plan yapmaya çalışıyoruz.Araştırmalarım sonunda öncelikli olarak yedigöller ön plana çıkıyordu fakat gidenlerden aldığım genel izlenim çok kalabalık ve sakinlikten uzak olduğu yönünde.Biz daha çok kafamızı dinleyebileceğimiz ve nefes alabileceğimiz bir yer olmasını istiyoruz.Kamp yerimizin, deniz kenarı olmasını istemiyoruz,yüksek yerlerde orman,göl,dere kenarı gibi alanlar olması bizim için çok daha iyi olacaktır. İstanbulun bu yıl ki nem oranları malumunuz nefes almak mümkün değil.
Bu konuda tecrübe edinmiş ve çevrede kamp yapılacak kaliteli mekanları bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
teşekkürler.

Etiketler
kamp

Ynt: İstanbul Kocaeli Bolu Kalabalık Olmayacak Kamp Yeri

Çınarcık üzerinde Delmece yaylasında, erikli yaylasında, Bolu'da sinekli, Düzce'de Çiğdem yaylasında, Kocaeli'nde İnönü, ercova yaylalarında, Şile civarı Hacılılıköy'de kamp yapabilirsiniz. çok kalabalık olmaz

teşekkürler.bahsettiğiniz yerleri araştırıyorum hemen.

tayfunvw' Alıntı:
Çınarcık üzerinde Delmece yaylasında, erikli yaylasında, Bolu'da sinekli, Düzce'de Çiğdem yaylasında, Kocaeli'nde İnönü, ercova yaylalarında, Şile civarı Hacılılıköy'de kamp yapabilirsiniz. çok kalabalık olmaz

içlerinde gözüme en hoş görünen inönü yaylası oldu,arkadaşlarımla paylaşayım. başka tavsiyesi olan arkadaşlarıda hem bana hemde bu konuda güncel fikşr edinmek isteyen arkadaşlara yardımcı olmak maksadıyla bekliyoruz.

İnönü yaylasına Kocaeli Başiskele'den çıkılır. Çok güzel ve sulak bir yayladır. 2 km daha yukarısı Ercova yaylasıdır. İnönü'ye çıkmışken bence Ercovayı tercih edin. daha bakir ve çok daha sessiz sakin bir yerdir.

tayfunvw' Alıntı:
İnönü yaylasına Kocaeli Başiskele'den çıkılır. Çok güzel ve sulak bir yayladır. 2 km daha yukarısı Ercova yaylasıdır. İnönü'ye çıkmışken bence Ercovayı tercih edin. daha bakir ve çok daha sessiz sakin bir yerdir.

Değerlendireceğim çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler