Arama sonuçlarınız

1. apollo7474

Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80)

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) Lastik ve jant aldım bu gün

2. apollo7474

Ynt: Gitti Cabbar Geldi Babür(vx 80) Çok teşekkür ederim :)
  3. apollo7474

İlk göz ağrım,ilk arazi aracım CABBARı sattıktan sonra kısa bir araştırmayla BABÜRü bulduk.İşte bu gün çektiğim ilk resimleri.

4. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Teşekkür ederim.Sevdiğim bir kardeşim aldığı için içim rahat.
  5. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Hiç hesapta yokken bu gün sattım CABBARı

6. apollo7474

Akademi Offroad İftar Yemeği

Ynt: Akademi Offroad İftar Yemeği Allah kabul etsin.

7. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) İyi niyetleriniz ve takdirleriniz için teşekkür ederim.
  8. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Sepet te taktık sonunda :)
  9. apollo7474

91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: 91 Xj Otomatik Şanzıman Sorunu Geçmiş olsun,bilgilendirme için teşekkürler.

10. apollo7474

98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı

Ynt: 98 Cherokee İçin Asfalt Lastiği Kararsızlığı İşinize yararsa değerlendirin derim.Ben asfatta memnundum,fakat kullanım az asfalt,çok çamur olunca tercihim değişti. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84121.msg1073649#msg1073649

11. apollo7474

Bfgoodrich

Ynt: Bfgoodrich Merhaba,33x12,50R15 BF AT aryorum,sıfır veya kullnılmış.Elinizde varmı,varsa fiyat rica ediyorum.
  12. apollo7474

Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ?

Ynt: Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ? Sağlamlık için sana bir videolu cevap. http://www.youtube.com/watch?v=QDZ30aamJq0&feature=relmfu

13. apollo7474

Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ?

Ynt: Xj Kare Kasa Cherokee Almalımıyım ? Ümit bey,beim araç konumda sormuşsunuz ben buradan cevaplamaya çalışayım.Gerçi cevapların hepsini Serkan bey vermiş,benim yazacaklarımda ondan dahafarklı şeyler değil.İlk başta bütçeniz ile ilgili yoruma katılıyorum o fiyatlara iyibir araç bulmanız çok...
  14. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Abi set olarak aldık,onun için bizim birşey hesaplamamıza gerek kalmadı.[/td][/tr][/table]
  15. apollo7474

Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Gezi programınızı hafta içi gördüm fakat hafta sonu ben programımı ayarlayamadığım için gelemedim.O bölgede yapılabilecek güzel bir gezi olmuş Ömer abi.Yine standart Fatih on road olmuş sanki biraz ;D ;D [/td][/tr][/table]

16. apollo7474

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: Agoff Çekmeköy-polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Abi kimsenin dağıldığı yok,sadece araçlar ve amaçlar büyüyor.Buda doğal olarak araç kondüsyonuna göre geziler gerektiriyor.Agof ile zaten kışın pek gezi yapmadık.Havalar kurudumu yine döneriz aynı gezilere sen dert etme ;)
  17. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Bu hafta sonu aracı test etme fırsatımız oldu.Yapmayı düşünenler için fikir verir diye yazıyorum.Ayna mahruti değişimi ve lastik değişimi sonrası sonuç mükemmel.3,55 oranlı orjinal dif,ve fedima lastikler ile gazı kökleyerek zor geçtiğim yerlerden yarımgaz ile güle...
  18. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Eyvallah teşekkür ettim. :D

19. apollo7474

İŞTE CABBAR(CHEROKEE XJ)

Ynt: İşte Cabbar(cherokee Xj) Burayı uzun zamandır ihmal etmişiz ;) Aldığımız 4,11 ayna mahrutilerimizi ve 35'' silverstone lastiklerimizi bu hafta taktık.Bunlar yapılırkende genel bir bakımdan geçirdik aracı,bujilerden,frenlere kadar her şeyi gözden geçirilip değiştirildi.
  20. apollo7474

! Yardım Lütfen XJ için Lastik ve Jant Seçimi

Ynt: ! Yardım Lütfen Xj İçin Lastik Ve Jant Seçimi Ben sizin ne yapıp yapmamanız konusunda yorum yapmayacağım.Sadece kendi arcımdaki ölçüleri paylaşacağım gerisi size kalmış belki bir fikir verebilirim.Benim aracım 98 XJ 4,5'' yükseltme ve orjinal 3,55 oranlı diferansiyel ile 265x75x16(32'' e...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,126
Kayıtlı Üye Sayımız
167,025
Kaydolan Son Üyemiz
Atilla Alpaslan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR