Arama sonuçlarınız

1. O

Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011

Ynt: Çamdağı Hendek Sakarya 27 Şubat 2011 Çok güzelmiş hocam, kar filan harika bizde fuardaydık. Olmadı gene gezemiycez galiba beraber.

2. O

1994 16 16valf vitara fazla yakıt tüketimi

Ynt: 1994 16 16valf vitara fazla yakıt tüketimi Hocam daha yeniyim pek anlamam ama benim araçtada aynı sorun vardı, çok ugraştık olmuyor. Mecburen sıralıya geçip sonra iyi bir ustaya motor ayarı yaptırman gerekli. Düzeliyor çekiş çok çok fark ediyor. Konu açılmışken bende kendi...
  3. O

2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011)

Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011) Gelemedik işte olmadı. gidenlere paylaşanlara teşekkürler harika geçmiş.

4. O

2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011)

Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011) Hocam çok gaza geldim, gelicem inşallah yazın benide. oduncu mehmet belli vitara mt lastik
  5. O

2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011)

Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off-Road Buluşması (30 Ocak 2011) Hocam gelmeyi çok istiyorum, o vakte kadar bi mani çıkmazsa. Vitara 5 kapı 1,6. mt lastik var. Ama ben motosikletçiyim. Bunu daha yeni aldım. Yani çook ama çok acemiyim.

6. O

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Katılıyorum, hocam. Bak kaç ay oldu daha kimseyle tanışamadık. Bu hafta sonu sakarya motosiklet olarak kartepe yapmayı planlıyoruz. Buradan arkadaşlarıda bekleriz.

7. O

Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011)

Ynt: Sakarya Hendek Çiğdem'e niyet Yeniyaylaya kısmet(2 ocak 2011) Tebrikler, ama bidaha kar olan bir yere çıkarsanız haberimiz olsun, gelip bi kar görelim.
  8. O

Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

Ynt: Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş .... Hocam çok güzelmiş. İnşallah bir ara katılmak nasip olur.
  9. O

Sapanca Kırkpınar'dan Soğucak Off Road Gezisi (28 Kasım 2010)

Ynt: Sapanca Kırkpınar'dan Soğucak Off Road Gezisi (28 Kasım 2010) Haberimiz olursa gelmeye çalışırız hocam. Siteyi hep takip ediyoruz ama daha göremedik bi etkinlik çagrısı.

10. O

Sapanca Kırkpınar'dan Soğucak Off Road Gezisi (28 Kasım 2010)

Ynt: Sapanca Kırkpınar'dan Soğucak Off Road Gezisi (28 Kasım 2010) İnşallah birdahakine haberimiz olurda bizde geliriz. Paylaşım için teşekkürler.

11. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı bayramlar.
  12. O

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenlikleri (30-31 Ekim 2010) Bizde Sakarya motosiklet olarak herdefasında katılıp büyük zevk aldıgımız bu etkinlige yine katılacagız ama bu sefer bi kaç arkadaş misal ben ciplerle gelecegiz. Artık gercek alemdede tanışır belki bundan sonra cip...

13. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bizde Sakarya motosiklet olarak katılacagız, ama bikaç arkadaş ciplerle gelecegiz misal ben. Artık gercek alemdede tanışmak dilegiyle.
  14. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınlar Hayırlı bayramlar.
  15. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Geçmiş olsun

16. O

Ağva 25-07-2010

Ynt: Ağva 25-07-2010 Hocam Ağva gittigim yer ama buralar bambaşka harika. GPS kaydı filan yokmuydu bizde gitseydik. Yada ramazandan sonra bi organizasyon yapsan beraber gitsek.
  17. O

Sakarya - Kırantepe

Ynt: Sakarya - Kırantepe Hocam gölün kenarında mangal yapan motorlu grupta bizdik. Resimde görülen kırmızı KLR de benimkidir. Artık beraberde bi çamurlanırız.
  18. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi foruma takılan biri degildi heralde ama yanılmıyorsam bi cheeroke idi gezenbilir yazısı vardı.

19. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Cumartesi Söğütlüde karasuya gitmek için ana yola çıkarken, üzerinde gezenbilir yazısı olan bi cipte sogucaktan anayola çıkıyordu selam verdim ama gördümü buradanmıdır. Pazarda Taşlıktaydık batırdık gene traktörle çıkabildik, iki oldubu.
  20. O

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İlimbeyli kim hocam arkadaşım var orada giderim bazen çok güzel bir yerdir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri