Arama sonuçlarınız

1. ufo

Ormanda VIP Turizmi

Ynt: Ormanda VIP Turizmi buna benzer bir konu daha önce de foruma taşınmıştı. yine bu konuda kısa bir cevabım olmuştu. 24 yıldır ilgilendiğim bu konuda daha detaylı bilgi isteyene, avrupa ve amerika'daki uygulamalar, bu uygulamaların neticesinde ulaşılan noktalar, yaban hayatında adetsel...

2. ufo

İda Dağı (Kazdağı)

Ynt: İda Dağı (Kazdağı) güzel olur gerçekten ;)
  3. ufo

Babakale (Anadolu'nun En Batısı)

Ynt: Babakale (Anadolu'nun En Batısı) 2 sene önce 29 ekim'de gitmiştim. manzarası gerçekten çok güzel. resimden anladığım kadarıyla kaledeki restorasyon bitmiş galiba. konaklama açısından 3-5 motel-pansiyon vardı o zamanlar, ve hepsi doluydu. yiyecek açısından çok fazla çeşitlilik yoktu ben...

4. ufo

Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi

Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi ben de 92-99 arası banka müfettişliği yapmıştım, o bakımdan sordum...
  5. ufo

Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi denetçilik derken, tam olarak kastettiğiniz meslek nedir acaba?

6. ufo

Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi iyi gelmediği bir şey yok gibi... benim açımdan öncelikli konu kolesterol... koku sorunu da hallolduysa(ki yazıda öyle deniyor) mutlaka denemek lazım...

7. ufo

Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı

Ynt: Demirkazık'ta 3 Dağcı Mahsur Kaldı Allah rahmet eylesin...
  8. ufo

Bayram Planınız?

Ynt: Bayram Planınız? so what?
  9. ufo

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Sağlık, başarı, mutluluk dolu bir yıl ve keyifli bir bayram geçirmenizi dilerim.

10. ufo

Hayvanları Sevmiyorum !!!

Ynt: Hayvanları Sevmiyorum !!! başlıktan iki ayaklılarının kastedildiğini düşünmüştüm, yanılmamışım. hepsine katılıyorum... daha pek çok ilave yapılabilir aslında...

11. ufo

Yuvacık Barajı ve Gerçekler

Ynt: Yuvacık Barajı ve Gerçekler Yalçın DOĞAN Bu sudan bir mesele değil KOCAELİ’nde su parasını, Belediye adına Hazine ödüyor, ayda on milyon dolar. Ama, Belediye halktan yine de su parası topluyor. Siz böyle bir şey duydunuz mu? Kocaeli bugün susuz. Halk ve sanayi susuzluktan kırılıyor...
  12. ufo

Bayram Planınız?

Ynt: Bayram Planınız? çok sevinirim.

13. ufo

Bayram Planınız?

Ynt: Bayram Planınız? gatto ile aynı planları yapmışız. tek farkla, ben rakı-balık diye düşünmüştüm :D
  14. ufo

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bence tüm muadillerinde boreal, lafuma'dan daha iyidir. ben her şekilde boreal'i tercih ederim. Ben aşağıdaki ayakkabıyı kullanıyorum. Tesadüfen aldım. Bu sene 3. yılı. Oldukça memnunum. Teknik özellikler; Size: 36-47 Color: BROWN Sole: VIBRAM Tomaia: GREASED WATER REPELLENT...
  15. ufo

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kendi tecrübelerim neticesinde; Lafuma'nın ömrü 1 sezon, 3 - 4 ay içinde delinip, yırtılıyor, Meindl daha sağlam, delinme ve yırtılmaya karşı daha dayanıklı, ama bir arkadaşın tabanı aldıktan 1 hafta sonra komple düştü, ama o da 2 sezon gidiyor, Boreal giymedim, ama izlenimim...

16. ufo

Nuri Bilge Ceylan'ın Panaromik Fotoğrafları

Ynt: Nuri Bilge Ceylan' ın Panaromik Fotoğrafları çok güzel fotograflar. gerçek boyutlarında görmek daha da etkileyici olacaktır.
  17. ufo

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) gerçekten muhteşem :o
  18. ufo

Haftasonu Sapanca

Ynt: Haftasonu Sapanca bu hafta sonu için mi?

19. ufo

Kodosk Teknesi

Ynt: Kodosk Teknesi güle güle binin.
  20. ufo

Kodosk Teknesi

Ynt: Kodosk Teknesi güzel bir tekne, hayırlı olsun. mahzuru yoksa kaça mal olduğunu sorabilir miyim?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler

Geri