Arama sonuçlarınız

1. çağlar

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi modele ,kilometreye göre pahalı bence. en önemlisi komple boyanmış araca göre pahalı..renk değiştirmek zor iş.fitili şusu busu ,lambası biçok yeri sökülmüş,takılmış.döşemeler değişmiş koltuklar sökülüp takılmış.yani heryere el değmiş. yetkili servis bile orjinal...

2. çağlar

fj 70

Ynt: fj 70 muzaffer bey neyazıkki ülkemizde bu araclar pahalı. bende bir toyotasever olarak birçok modelini denedim.ama yapamadığım tek şey aynı aracı uzun yıllar kullanmak oldu. işin sonu bütçe varsa ne ala ,alınır sorunsuz binilir. ben 0 kilometre pejo 5008 (veya 3008 miydi çift 008...
  3. çağlar

Dodik Takmalı mıyım ?

Ynt: Dodik Takmalı mıyım ? dodik takılacaksa ,lastik ve jantda lazım.jant lastik yoksa dodiğede hiç gerek yok.

4. çağlar

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? birde ege arkadaşımızın sorusuna istinaden yıllar arasındaki farklar ve iyileştirmeler (kullanıcılara göre göreceli) + değişiklikler hakkındabilgi vermek isterim. ülkemizde sadece iç tasarım,ön panjur ve şanzıman konusunda değişiklik yapıdığı düşünülmekle beraber...
  5. çağlar

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? rica ederim,daha birçok detay vardır muhtemelen ama sık sorulanlara değinmeye çalıştım. selamlar.

6. çağlar

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? birde genelde bu tip bir aracı almaya tereddüt ettiren mevzular olarak YAKIT ve VERGİ konusunda bilgi vereyim. benim arac 200o model (ki özellikle bu modelde arac peşindeydim) vergisi kasko indirimi ile 1,210 x 2 = 2421 tl yıllıktır.bu vaziyet (kanunlarda bir...

7. çağlar

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? altan abi sağol. egeayd arkadaşım bakım işi atla deve değil (bana göre)..Mühendissin madem sana görede kolay işlerdir :) yetkili servise gidersen acımazlar genelde.ki bilmezlerde ayrıca birçok şeyi.bakarlar türkçe tamir manueline ordan çözerlerse artık.yağ-balata...
  8. çağlar

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? altan abi güzel özetlemiş konuyu aslında. ateşli toyotasever olarak 100 kasanın ağır offroad aracı olmadığını söylemek zorundayım. -arac büyük ve ağır -önler torsiyon(artikulasyon zor ve kırılacak parça çok.) -35 inc lastiğe kadar 2-3 liftle kurtarabilir ama çok...

9. çağlar

Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did vx100 model 2000 yılı.. teşekkür ederim.

10. çağlar

Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.. pajero en sevdiğim arazi araçlarının başlarında gelir. temsa mı artık şu an herkimse dist. bu araçları hakkıyla pazarlayamadı ülkemize. birşey sormak istiyorum sizde ankaradaymışsınız.cam...
  11. çağlar

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye vaayy bitmişte yola çıkmış.. kazasız belasız kullan canım.

12. çağlar

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi sağolasın .. bebek oldu,ev taşıma ,krediler ıvır zıvır derken hayattan 1-2 yıldaha götürmüşüz koşturmayla.. :D biraz rahatlayınca kaşıntılar başlar tabi insanda..sende iyisindir umarım..
  13. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi biraz para yerler resimlere bakıldığında. en az harcama aks kafaları ,keçeleri vs.bitiktir. tüm sıvılar,bujiler, debriyaj baskı balata döşemeler, şaft balans,diff ve kilit kontrolleri... lastikler cantlar lpg toplamda 4000-6000 en çok harcama üst...
  14. çağlar

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu benzinli 75 ler çok iyi güzelde gidiyor ama,lpg ile bile tüketim çok. süper kamp,uzunyol aracı. selamlar.

15. çağlar

TOYOTA 1994 ÇİFTKABİN ARAZİ TAŞITI İHALESİ MUĞLA MİLLİ EMLAKSATIYOR

Ynt: TOYOTA 1994 ÇİFTKABİN ARAZİ TAŞITI İHALESİ MUĞLA MİLLİ EMLAKSATIYOR araçlar aslında land cruiser serisinin en sağlam araçlarından. ön-arka fabrikasyon kilitleride var,göründüğü üzere.. sıralı lpg takılamaması bir kayıp.yakıtı sorun etmeyecek arkadaşlar için 10 numara,kamp ve expedisyon...
  16. çağlar

Araç tavsiye istiyorum...

Ynt: Araç tavsiye istiyorum... vx100 ü neden elediniz acaba?
  17. çağlar

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) arac 96 yılı 4. ay üretimi HZJ80=Hz motorlu 80 kasa L=soldan direksiyon -GCMRS yi açalım G=kasa tipi WAGON C=bagaj kapı tipi AMBULANS KAPI yanlara açılır M=manuel 5 vites R=donanım tipi STANDART versiyon bu...

18. çağlar

2001 VX100 icin master window switch araniyor

Ynt: 2001 VX100 icin master window switch araniyor tamir olamayacak şekildemi? sadece düğmeler veya ahşabıylamı?ver ebayda ama pahalı.. selamlar.
  19. çağlar

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) 10 numara araç olmuş.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri