Arama sonuçlarınız

1. arcaved

frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları inşallah rabbim kısmet ederse. iş yükü ve zaman önemli bir faktör.

2. arcaved

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

işte budur. çok mutlu oldum. emreciğim çok teşekkür amacım buydu nokta atışı.devamını bekleriz
  3. arcaved

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları katılım biraz daha fazla olsun ama yoksa küseriz ;D >:(

4. arcaved

Frontera 3.2 Üst Salıncak

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak kesinlikle katılıyorum. hiç olmazsa adres belli olur. kimsenin de ne parça ne servis aramasına gerek kalmaz.
  5. arcaved

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları malum sitede hasarlı araçlar bölümünde bir kardeşimizin arabası motor bölümü yanmasından dolayı parçaları satılık idi. bir görüşün isterseniz. belki uygun bir fiyat söylerler.size lazım olan parçalar özellikle arka diferansiyel vardı eğer...

6. arcaved

Frontera 3.2 Üst Salıncak

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak ısuzu nun hangi parçalarının uyacağını ve nereden temin edileceğini bilen var mı?(3.2 için)

7. arcaved

Ynt: frontera 99 3.2 benzinli mekanik parçaları öncelikle hayırlı olsun. ben de bu konuda bir konu açmıştım parça tedariği ile ile. arayan kolay bulsun diye ama fazla ilgi gösteren olmadı veya frontera kullananlar konuyu hala görmedi... :(
  8. arcaved

Motoru yaptırıyoruz

Ynt: Motoru yaptırıyoruz ben de takipteyim. kolay gelsin.
  9. arcaved

Plasti dip

Ynt: Plasti dip bir kutu ürünü alıp denedim. ürün güzel ince bir tabaka mat renkli bir plastik tabaka oluşuyor. ancak uygulanacak yüzeyinmutlak surette pürüzsüz olması gerekiyor. aksi taktirde kılcal çizikler dahi olsa kapatmıyor ve belli oluyor.bir da son olarak ürün biraz pahalı gibi.

10. arcaved

herkese selamlar. iyi gidiyoruz.hadi bakalım. ama eminim ki daha fazlası vardır.haa gayret. amacımız fronteracılara hizmet. ;D

11. arcaved

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

üyesi olmakla gurur duyduğumuz ve bir çok güzelliğin paylaşıldığı bir sitenin sticker ını taşımak gerçekten çok hoş.sabırla bekliyoruz
  12. arcaved

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. düşüncesi bile cesaret isteyen ve insanı titreten bir proje. olabilir belki ama çok iyi bir planlama şart.zamanı cçok önemli. iletişim için uydu telefonu şart. yine bu kadar zamanı olan çok az insan vardır diye düşünüyorum.olumsuz...

13. arcaved

haydi fronteracılar. bu kadar mı dökülelim biraz daha :D
  14. arcaved

herkese selamlar.parça lazım olduğunda her defasında saatlerce adres, tl. vs. arıyoruz.bulduğumuzda da ya fiat olarak uymuyor, ya da parça bulunmuyor.böyle olunca da süreç yeniden başlıyor.boşuna zaman ve emek kaybı.bildiğimiz ve bizzat alışveriş yaptığımız yedek parçacı, servis vs. paylaşırsak...
  15. arcaved

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı sayın motogezgin öncelikle selamlar.bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşk.sizde de buggy var mı, varsa kendiiniz mi yaptınız, yaptıysanız bilgi ve tecrubeleriniz için irtibata geçmek isterim

16. arcaved

Buggy İmalatı

Ynt: Buggy İmalatı şükrü bey selamlar. hala bitmedi mi buggy. merakla bekliyoruz. bir çok üstadınkini izledik gördük.sizinki de bayağı olmuş başlayalı bir sonuç var mı?
  17. arcaved

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı çok gecikmiş bir takip allah kolaylık versin.yapılanların hepsini okudum. benim gibi buggy yapma düşüncesi olanlara cesaret veriyor. bunun için de teşekkürler.
  18. arcaved

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

tebrikler. ailenin bir üyesi olarak bizler de çok sevindik. ama hala gezenbilir sticker'ı olmayan bir çok üye var. bu konuya da bir el atılırsa iyi olur kanaatindeyim.

19. arcaved

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü geçmiş olsun.allah beterinden saklasın.
  20. arcaved

oksijen(lambdra) sensörü

Ynt: oksijen(lambdra) sensörü selamlar. arıza ile ilgili sonuç ne oldu? bilgi verebilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri