Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması

Ynt: Suzuki 2006 3 Kapı Grand Vitara Lpg Uygulaması bende 2007 model jlx-al otm.2.0 aracıma 5 gün önce takdırdım takdırmadan önce baya araştırma süreci oldu. izmir'de bu işi yapabilecek usta aradık. en sonunda benim araca benzer 2007,2009 ve2010 modellerine montaj yapmış ustayı bulduk montaj...

2. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? ilk gaz dolumu test amaçlı 20 tl/10,34 lt alındı. toplam 75 km yaptı. bu kilometrenin hepsi şehir iiçinde yapıldı. aracın ivmelenmesinde sorun yok. şehir içinde iki dik tepeye tırmanışında benzinli gibi çıktı. ama yazın...
  3. D

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? gerçi konu eskidi ama, zamlar gümbür gümbür gelmeye başlayınca , önce arabayı satmayı düşündüm, dayanamam dedim ayrılığa, artık zamanı geldi dedik, uzunca araştırmalardan sonra , aynı araçtan 6 kez takmış ustayla...

4. D

Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi?

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? suzukime lpg takılırken altına baktım, bu araca arkaya kadar koruma şart bu olmadan hafif-orta arası dahi araziye çıkmak çok riskli ben bu adamları anlayamıyorum, 4x4 diyorsun, araziye çıkar diyorsun, koruman...
  5. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? bu ürünü Türkiye'ye nasıl getirtebilirim?

6. D

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado bunların 3 kapılı modeli ülkemize gelecekmi? amerikan sitelerinde mevcut youtube da çok güzel videolar mevcut benim diğer sorum arazi vitesleri yok mu? ben resimlerde göremedim de...

7. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? örneğin; bunlardan hangisi bizim araçlar için uygun ve bunları ülkemize nasıl getirtebiliriz? toplam maliyet aşağı yukarı ne kadar olur? http://outdoorauto4x4.com/c/190579/1/-underbody-protection.html
  8. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? böyle bir çok parçalı sistem ülkemizde uygulananabilir mi? gerçi ölçüleri internette çok araştırdım ama bulamadım. sistem ülkemizde dört dörtlük yapılabilirse başta ben olmak üzere çok alıcısı olacağına eminim.
  9. D

Ynt: Yeni Nesil Vitara için ''Skid Plate'' Yaptırılabilir mi veya Getirtilebilir mi? evet ksd ve birkaç arkadaşımızın bunları yaptırdığı biliyorum, güzel ama dediğim gibi yeterli değil. amerikan ve avrupa suzuki forum sitelerinde bununla ilgili görüşler mevcut. aracın 7-8 parça ile komple bir...

10. D

merhaba, suzuki forumlarımızın değişik yerlerinde tartışılmış ve yeni nesil birkaç araca uygulanmış olmasına rağmen, ''skid plate'' kartel koruma sadece ön kısıma uygulanmıştır. araç uzunluğunun fazla olması nedeniyle orta kısımda korumaya, ön kısım kadar ihtiyaç vardır.Türkiye dışında...

11. D

3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu

Ynt: 3 Kapı Vitara 1" Yükseltme Operasyonu güzel iş, ancak ağır off-roada girecekseniz, son yapılan işlemde standart kaynak kullanmak güvenli mi?başka bir seçenek olabilir mi?
  12. D

Volkswagen Suzukiye %20 Hisse İle Ortak Oldu

Volkswagen Suzukiye ortak oldu(%19,9) sizce bu durum gelecek açısından Suzuki severler için iyi mi kötü mü olur? bence suzuki sadace motor açısından yardım alsın başka birşey istemem birde bakımları için volkswage servisine gitmeyelim yeter:)...

13. D

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? subapları magnezyum alaşımlı olduğu beliritildi.ve lpg'nin bu subapları bozduğu söyleniyor(70-75 bin km civarında) daha önce prins takılan iki araçta bu subapların aşınması nedeniyle değiştiği belirtildi.prins yüksek motor araçlara takılan...
  14. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel dizel ve benzinli motorların km farklıdır. ancak mevcut yeni nesil ddis renault motoru olması nedeniyle 150000-200000 civarında gidebilileceği belirtiliyor, ancak bu motorların kullanıldığı ilk araçların renault- kangoo modellerinde olduğu belirtiliyor. bunu renault...
  15. D

Suzuki Vitara Stepne Kilidi

Ynt: Suzuki Vitara Stepne Kilidi izmir'de böyle bir firma var ma ben hiç gitmedim. linkten bir bakın http://www.cenberci.com.tr/images/yeniaksesuar/vitarastepnekapak1.jpg

16. D

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis süper olmuş, benim sorum arka kısmı nasıl hallettiniz? egzosu koruyacak şekilde bir kaplama yaptırdınız mı? diğer sorum lastik için ne önerirsiniz?
  17. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel güzel sarışınlar snorkel , kaputun üstündeki havalandırma çok yakışmış teşekkürler ''vecihi'' kardeş
  18. D

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? yeni nesil grand vitaralar için(2006 ve sonrası..) subapların magnezyum olması ve subapların lpg nedeniyle bozulması olayı doğru mu? yoksa bu şehir efsanesimi? bilgisi olan varsa paylaşım için şimdiden teşekkürler.. bozulma oluyorsa...

19. D

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları birçok kez denedim, çok dik inişlerde gerekiyor. zaten amerikaya satılan suzukilerde ve escudolarda sistem mevcut. benim araç otomatik otomatik vites L 'de araziler 4L de iken gereken yerler mevcut. dediğim şartlar arazi için geçerli. düz...
  20. D

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları mevcut 4x4 araçlar içind alınabilecek araç vitaradır bana göre dezavantajı düstribütör firmanın bu marakaya hakkettiği deeğri vermemesidir. (İzmir'de 1 tane servisi var, başka yok) araç bahsettiğiniz araçlardan farklıdır. bu nedenle banagöre...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri