birçok kez denedim,freebird' Alıntı:Hill holder ok olabilir ama ,tepe iniş sistemine hiç gerek olduğunu düşünmüyorum , 4L-L veya 4H-L poz /1.veya 2. viteste inilemiyecek yer düşünemiyorum,hatta gaza bile basma gereği duyabilirsinizdenemesi bedava...
freebird' Alıntı:Hill holder ok olabilir ama ,tepe iniş sistemine hiç gerek olduğunu düşünmüyorum , 4L-L veya 4H-L poz /1.veya 2. viteste inilemiyecek yer düşünemiyorum,hatta gaza bile basma gereği duyabilirsinizdenemesi bedava...
basakecz19' Alıntı:sayın arkadaşlar 10.10.2009 yılında 2009 model grant vıtara 5 kapı benzınlı aldım 4 aydır kullanıyorum ama aracı hıc begenmedım 1.yakıtı fazla yanı benzını 2.arac yerınden kalkmıyor hıc atagı yok 3.bu aracı alanlar sakın arac sollamasın ıkı kamyon arasında kalırsın
2007 5 kapı GV kullanıyorum. 1. söylenene katılıyorum ancak 2 sine kesinlikle katılmıyorum. Bence bu kadar büyütülecek kadar bir sorunu yok.basakecz19' Alıntı:sayın arkadaşlar 10.10.2009 yılında 2009 model grant vıtara 5 kapı benzınlı aldım 4 aydır kullanıyorum ama aracı hıc begenmedım 1.yakıtı fazla yanı benzını 2.arac yerınden kalkmıyor hıc atagı yok 3.bu aracı alanlar sakın arac sollamasın ıkı kamyon arasında kalırsın