<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="basakecz19" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
basakecz19' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
sayın arkadaşlar 10.10.2009 yılında 2009 model grant vıtara 5 kapı benzınlı aldım 4 aydır kullanıyorum ama aracı hıc begenmedım 1.yakıtı fazla yanı benzını 2.arac yerınden kalkmıyor hıc atagı yok 3.bu aracı alanlar sakın arac sollamasın ıkı kamyon arasında kalırsın
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Aynı aracım 1996 modeli var 4 yıldır kullanıyorum, hiç bir sorum yaşamadım. 90 bin km'ya geldi ilk günkü performansında. Araç sollarken ani hızlanma için "kick-down" yapmalısınız, yani gaz pedalını sonuna kadar basıp aracın vites düşürerek devir yükseltmesini ve ani hızlanmasını sağlamalısınız. Yakıt tüketimi (11-12 lt/100 km, şehir içi) bu tip bir araç için normal, neticede SÜREKLİ 4 çeker ve ağır bir araç. Kalkışlardaki hantallığı aracın 2.0 lt motorunun ağırlığına oranla az kalmasından kaynaklanıyor, eğer gaza serttçe dokunursanız gayet seri kalkacaktır tabii bedelini pompada size ödetecektir. Aracınızın motor bakımını ve ayarlarını vaktinde ve doğru yere yaptırıyorsanız motorunuzda bir problem yok ise performansı tatmin edici olmalı (bu aracı binek bir araç ile ne konfor, ne hızlanma, ne ataklık ne de son hız açısından bir tutmayın)</div>