Arama sonuçlarınız

1. D

2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

Ynt: 2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır? ben taktırmadım ama; şu sitedeki güzel duruyor. http://www.jeepandcar.com/urunler.php?lang=tr&model_id=59&kategori_id=15&ana_id=3 diğerleri çok klasik ve sıradan duruyor.aynı model standart pickuplarda da mevcut. vitaraya takılacak...

2. D

Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor

Ynt: Gezenbilir Ailesi Hangi Araçları Kullanıyor selamun aleykum, suzikici olarakdan sayfaya bi göz atam dedik :) diğer 100 arrkdeş uğramadı mı daha!!
  3. D

Grand Vitara Otomatik Vites Yardım

Ynt: Grand Vitara Otomatik Vites Yardım merhaba arkadaşlar 2007 model otm GV 2,0 aracım var yokuş aşağı dururken P'den R'ye alırken veya R'den D'ye frene güçlü basmama rağmen arasıra arabaya sanki vurulmuş gibi oluyor.bu yokuş aşağı durumda normalmidir(aracın 14000 km).bunu önlemek için ne...

4. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel HARİKA OLMUŞ, ÖN VE ARKA TAMPON ÇIKATILP YERİNE DAHA METALİK GÖRÜNÜMDE TAMPON TAKILIRSA, Kİ ÖRNEKLERİ VAR,DAHADA ŞIK :)) OLACAK GİBİ....
  5. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel yeni kasa grand vitara dizel modellerinde belli kilometrelerde,özellikle çok stabilize yol yapan araçlarda göğüs kokpitinden tıkırtı sesleri geliyormuş, sıkılması gerken birkeç nokta olduğunu ve bu işlemden sonra seslerin kesildiğini bursa genel serviste...

6. D

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Turkiye'de olan yeni kasa grand vitara 1,9 cc ve torku düşük(benzinli versiyonda tork sayısal daha fazla ama dizelle kıyasla güc daha fazla anlamına gelir mi ????),motor gücü açısından da araziye uygun mu bilemiyorum.Amerika'da bu araçların v6 3200 cc ve 2700 cc...

7. D

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? ARANIZDA YENİ KASA (2006 VE SONRASI )2000 CC KULLANAN , LPG TAKTIRAN VEYA TANIDIĞIZ VAR MI?? KULLANIDIĞIM ARAÇ 2007 MODEL OTM GV, SEHİRİÇİ 330 YK, ŞEHİRDIŞI 254 YK,KARMA 302 YK YAKIYOR. YILDA EN FAZLA 7500 KM YAPIYORUM LPG TAKTIRMAYA...
  8. D

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996)...
  9. D

Suzuki Vitara, Sizce Hangisini Almalıyım?

Ynt: Suzuki Vitara, Sizce Hangisini Almalıyım? MERHABA SUZUKİSEVERLER aranıza yeni katılıyorum.uzun süredir forumunuzu ilgiyle takip ediyorum. bu forumu takip edipte suzuki almamak mümkün değil aynı zamanda katılan kişilerin seviyeli konuşmaları ve bilgi alışverişinde bulunmaları ayrı bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri