2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BRAVEHEART Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,671
Ynt: 2007, 2008 Grand Vitara Tampon Korumalar Nereden Alınır?

Bu siteden hiç alış-verişiniz olmadı öyleyse. Hımmm, bir düşünelim.

Etiketler

düşünelim hocam, zaten krizin bitmesine daha vakit var ;D ;D ;D

ben taktırmadım ama;
şu sitedeki güzel duruyor. http://www.jeepandcar.com/urunler.php?lang=tr&model_id=59&kategori_id=15&ana_id=3
diğerleri çok klasik ve sıradan duruyor.aynı model standart pickuplarda da mevcut.
vitaraya takılacak olan biraz farlık olmalı
örneğin yeni nesil LR discovery'ler gibi

BRAVEHEART' Alıntı:
Merhaba,
Başlıkta yazdığı gibi 2007 veya 2008 model Grand Vitara DDIS 1.9 Dizel 5K için ön ve arka tampon korumalar ile yan basamaklar nereden alınabilir?
Yetkili servis DIŞINDA satan yer var mı?
Varsa satılanların şekilleri ve kaliteleri orjinallari gibi mi?
Fiyatları ne kadardır?

--------------------------------------------------------------------------------
İstanbulda Atatürk Oto Sanayi sitesinde YENİLER AKSESUR Ali ÜNAL Tf:0212-276 8201 0212 276 2078 GSM:0532 766 8091 www.yenileraksesuar.com buradan Ali bey ile irtibata geçebilirsin
Hoşçakal.....

Sayın Darkmajesty ve Sayın Yimust, linkler ve bilgiler için çok teşekkürler.
http://www.jeepandcar.com/urunler.php?lang=tr&model_id=59&kategori_id=15&ana_id=3 deki ön tampon koruma çok güzel görünüyor.

resim_goster.php

Bu ön tampon korumayı, mucizevi bir şekilde, bugün "motor ve mekanik aksamın genel kontrolü ve bakımı" için uğradığım SUZUKİ Yetkili Servisinde 500TL'ye (jeep and Car'da 530TL) bulunca hemen taktırdım.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Darısı tüm tampon koruma isteyenlerin başına...

sayın braveheart öncelikle hayırlı olsun
genel servisler takabiliyor anlaşılan...
ben izmirde ikamet ediyorum,bu tamponu ilk gördüğümde çok istemiştim ama izmirde olmadığı için taktıramadım
birkaç sorum olacak
takma işleminde delme gibi orjinal tampona bir girişim oluyormu?

"Hayırlı olsun" dilekleriniz ve link vererek bu güzel ön tampon korumaya sahip olmama vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim Darkmajesty. Sorunuza gelirsek: Bu ön tampon korumanın montaj klavuzu ingilizce ve resimli. Sadece tek bi yerde, orjinal tamponun arabanın altında (tabanında) kalan kısmının tam ortasına matkapla ince bir delik açmak gerekiyor ve buradan da vidalanıyor. Bunun dışında kalan tüm vida delikleri orjinal tamonda mevcut.
Umarım yeterince açıklayıcı ve sorunuza cevap olabilmişimdir.

Teşekkür ederim Ufuk28. İNŞALLAH hepimiz SUZUKİ'lerimizi iyi günlerde, sağlık ve mutlulukla kullanırız!

ne demek BRAVEHEART, ben teşekkür ederim, hayırılı günlerde kullanmanız dileğiyle.
izmire gelirse.. inşallah bizede nasip olur diyelim
saygılar

Şimdi sıra geldi, karter koruma ve arka tampon korumaya. Yavaş yavaş bütçe ayırmaya başlasam iyi olacak...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler