Arama sonuçlarınız

1. S

suzukı vıtara jlx nasıl bı arac

Ynt: suzukı vıtara jlx nasıl bı arac bu videodaki vitaranın nekadar sağlam olduğuna bir bakın http://www.youtube.com/watch?v=3m3mex425Ao

2. S

Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz.

Ynt: Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz. onlar efsane zaten
  3. S

Cheroke yüzmek istemis biraz :)

Ynt: Cheroke yüzmek istemis biraz :) buda yüzen başka g.c http://www.youtube.com/watch?v=eESF1zxFXfU http://www.youtube.com/watch?v=eESF1zxFXfU

4. S

Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz.

Ynt: Pazar günü eren,le beraber yaptığımız ufak çaplı gezimiz. yollar wranglere az gelmiş
  5. S

1.6 jlx fren konusunda yardımmm

Ynt: 1.6 jlx fren konusunda yardımmm fren ayarı yada lstik hava basıncıyla ilgilidir muhtemelen

6. S

arazi vitesi hakkında

Ynt: arazi vitesi hakkında ön hublarınız eğer otomatikse geri gidin zaten eğer ayırmamışsa ki bu çok nadir olur ileri gitmeye başladığınızda ayırır çok ince bir çıt sesi gelir bazen bende duymam

7. S

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... buğu demiyor dikkat edin buz çözmekten bahsediyor
  8. S

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... dostum klima 16-18 derece civarı verdiği için çok soğuk havalarda klimaya bastığın anda tabiki camlardaki buzu çözer çünki camdaki buz - derecelerdedir bu tüm klimalı araçlara has bir özellik arka cam rezistansının ise kabin içi ısısına belirgin bir...
  9. S

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... olurmu öyle şey ne rezistansı santralmi var arabanın içinde vebosta türü motordan bağımsız sistemi olayan araçlarda motor ısınmadan kalarifer ısıtmazki

10. S

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... harika araba güle güle kullanın

11. S

bu aparat ne işe yarar...yardım

Ynt: bu aparat ne işe yarar...yardım 98 hilux 4x4 2.8 mi 2.4 mü resimlerini paylaşabilirmisiniz aracın
  12. S

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi yok

13. S

Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun

Ynt: Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun çok önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum buji buji kablo hava filtre yenileme ve hava emiş boğaz kelebeği temizliği ile sorun çözülür büyük ihtimalle ama gene devam ederse hava emiş debimetresini bir kontrol ettirin derim
  14. S

Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun

Ynt: Suzuki Jimny Rolantide ki Sorun trigeri hiç değişmemişse değişmenizde fayda var rolanti devrindeki dalgalanmaya gelince araç lpg limi benzinlimi lpg liyse aynı sorun benzindede tekrarlıyormu onada bakın zira özensiz monte edilmiş sistem den dolayı olabiliyor birde yakınınızda diagonez...
  15. S

SATILIK WESTFALIA MULTIVAN 1,6 TD (JX)

Ynt: SATILIK WESTFALIA MULTIVAN 1,6 TD (JX) seninki duymasın bu vw ler alıngan oluyor

16. S

VİTARA 1.6 JLX GAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ

Ynt: VİTARA 1.6 JLX GAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ aracın sağ tarafı biraz yüksekken temizlik yapmakta fayda var
  17. S

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 iyide sizin dif lock dedidiğiniz orta diff kilidi suzukiler zaten yapısı itibariyle doğal sürekli kilitli
  18. S

VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU.

Ynt: VİTARA HDİ 2.0 DİZEL DEBRİYAJ SORUNU. helal olsun

19. S

vitaramın yeni pabuçları camac terra

Ynt: vitaramın yeni pabuçları camac terra yakışmış üle güle kullanın hangi firmadan aldınız iletişim bilgileri varmı
  20. S

Hizmet Aracı Olarak Jeep'ler

Ynt: Hizmet Aracı Olarak Jeep'ler vay be benim de 2 yaşında bir oğlum var ve traktör hastası gece yataktan kalkıp baba motur diye ağlıyor sanırım biyüyünce sizin gibi olacak

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

Geri