Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum..
oğuz abi boş bi vaktimde seni rahatsız edeceğim bu chip tuning işi için..yakıtı ölçtüm 29 krş yaktı km de..
ben önceki pejom da petrol ofisinden alıyordum hep yakıtımı bir depoda yaklaşık 70/80 km fark ediyordu diğer euro diesel lere göre..
hemen ustamı buldum,enjektörleri ölçtü biçti bir skıntısı yok dedi..yinede çıkartıp temizledi..
kelebek boğazı?onun hakkında bir fikrim yok malesef :)
amma velakin o beygir yükseltme işi hakında biraz başını ağrutacağım oğuz abi..nerede nasıl ne kadara...
acaba o küçük kullanışsız diyenlerin alternatif araçları nedir ki?fiyatları karşılaştırmak lazım ondan sonra susarlar sanırım :)
çok teşekkür ederim bütün arkadaşlara..
ilhami bey evet v6 vardı,onun hazzı çok ayrı..
xl 7 ile ilgili sorunum oldukça sizin başınızı ağrıtacağım fazlaca :)..
siz xl7 ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
Uzun zamandır ayrı kalmıştım suzukiden ama bugün itibarıyla yeni bir suzukim var artık..zamanla fotoğraflarını paylaşacağım ve off road modifikasyonları ile ilgili bilgilerinize başvuracağım..
Ynt: Satılık MT ÇAMUR Lastikleri
vitarası olan arkadaşlar hankookları kaçırmayın 1 seneyi aşkın süre bu lastikleri kullandım ve bugüne kadar gördüğün en etkili mt lastiklerden birtanesidir diyebilirim kesinlikle..
Ynt: Nikon D80 + 4 adet lens + 11 adet filtre + Aksesuarlar Satılık
malum siteye 50 mm ve 20 mm i birlikte ilan olarak koyarsanız taksitli satış şeklinde ve ikisdine birden iyi bir fiyat yazıp beni bilgilendirirseniz iki lensi birlikte alabilirim..hatta bugün olursa çok güzel olur.
Ynt: Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket
ben de 178/73 ancak montlarda genelde sıkıntı yaşıyorum..uzun süre spor yaptığım için omuzlarım biraz geniş fiziğime göre..en iyisi haftasonu bi outdoor mağazasından bakıp ona göre karar vermek..
Ynt: Satılık-Marmot Guides Down Kaztüyü Ceket
mont gerçekten güzel bir mont..normalde m beden giyiyorum ancak kalıbı nasıldır bilemediğim için biraz tereddürlerim var..
Ynt: jeepçi arkadaşlardan yardım bekliyorum..
yanıtınız için çok teşekkür ederim..
aracı son olarak 11 000 e bırakıyor ama çok sıkı pazarlık yapmadım açıkçası..
bir ustaya götürdüm baya bi inceledi motor ve şanzuman iyi gözüküyor dedi ancak garantisi olmaz ne zaman bozulur bilinmez,hatta...
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
yılan ve genel olarak sürüngenler için kullanılan spreyler vardır onlardan kullanabilirsiniz ve daha önce de dediğim gibi iyi bir kamp ateşi uzak tutacaktır bu hayvanları sizden..yanık yağ dökmek pek akıllıca bir durum değil ki yanık yağ çok yanıcı bir sıvı olup bir...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-arac-bnzin-ve-lpg-li-74167884/detay
ilanda ki araca baktım ve almayı düşünüyorum..bu aracı siteden tanıyan var mıdır ve bu araçların genel olarak dikkat edilmesi gereken hususları nelerdir?
Ynt: Nikon D80 + 4 adet lens + 11 adet filtre + Aksesuarlar Satılık
650 tl olan 20 mm fiyatı 800 e çıkmış sebebi dolar artışı mıdır acaba? ve 20 mm için son bir fiyat verirseniz çok memnun olurum..