jeepçi arkadaşlardan yardım bekliyorum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,173

Etiketler
Ynt: jeepçi arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Bu araç baya bir zamandır satılık
ilk 1350 ye bağcılarda başka bir galeride idi
şimdi bu fiyata başka bir galeride .

evet aklıma takılan da bu..karar veremedim bi türlü

Selamlar

önce görüntüden başlıym koltuklar baklava desenli yanlış hatırlamıyorsam usa versiyon arka diff. LSD kontrolü yaptırın,
tavanda tv. ekran var o bölümde yanlış hatırlamıyorsam pusula vs. olması lazımdı elektronik sisteme nasıl müdahale edildi çok iyi kontrol ettirin elektronik aksesuar bulunma ve tamir sıkıntısı olduğu için önemli,
yine yanlış hatırlamıyorsam Q - track şanzıman var diğerleriyle farkını bir kontrol edin
motor şanzıman ve alt takım çok iyi bir usta tarafından test ve kontrol edilmeli, komple motor 6000 Tl şanzıman 3 - 3500 Tl gibi olabileceği hesaplanmalı bu yaklaşık fiatlardır ustaya sorulmalı araç yaşı göz önüne alınırsa kimse kesin garanti veremez.
fiat 10000Tl civarı hatta altına düşürülebilir.
Çok sevdiğim ve beğendiğim bir modeldir ve seri 10 seneden fazla sürmüş nadir amerikan modellerindendir, almama sebebim benzin tüketimi ve kesinlikle LPG ye karşı olduğumdan, gözüm benzin tüketimini kesse hiç düşünmem 5.8 zj alırım
son olarak ben eski bir amerikancı ve bir kaç amerikan arabası kullanmış biri olarak derimki,sizi etkilemek istemem ama çok iyi araştırın sonra üzülmezsiniz.

saygılar

yanıtınız için çok teşekkür ederim..
aracı son olarak 11 000 e bırakıyor ama çok sıkı pazarlık yapmadım açıkçası..
bir ustaya götürdüm baya bi inceledi motor ve şanzuman iyi gözüküyor dedi ancak garantisi olmaz ne zaman bozulur bilinmez,hatta bozulur mu o bile bilinmez dedi..
kafama takılan sol ön kapının üst kısmında kapı fitilinin orada bir paslanma var ama çürümüş gibi değil..o biraz kafama takıldı..
yakıt hususuna gelince yakıt problem değil ayda toplamda 200 300 km yapacağım zaten sadece hafta sonları ava kampa vs giderken kullanılacak ve ikinci araç olacak..

Aracı tanımıyorum sizin bütcenizide bilmiyorum ama 95 üzeri bir cherokee almanız daha yerinde olur bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler