Arama sonuçlarınız

1. TheImam

2004 Forester Xt Otomatik Mi? 2006 Zl Manuel Mi?

üstadım merhaba, kafam aşırı karışık çok parası olan biri değilim, 30-35 arası suv bakıorum, temizini bulmam mumkun olmayacak galiba, fakat extra masrafları beni daha da endişelendiriyor, bu sebeple nasıl bir araç alacağım konusunda tabiri caizse apışıp kaldım, fakat kar yağmasına ve mahsur...

2. TheImam

X Trail T30 2005 Model Aniden Stop Ediyor

22 TEMMUZ DAN BU YANA BAYAĞI ZAMAN GEÇMİŞ, PROBLEMİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ ACABA? BİZİMLE PAYLAŞIR MISINIZ
  3. TheImam

2.0 atmosferik motora bakıyordum ben, lpg uyumlu olanı, fakat hem ustası karabükte olmadığından hemde riskli bir iş olacağından ve forester satıcılarıyla anlaşamadığımızdan vazgeçtim gibi gibi, xtrail bakıyorum 2005 model

4. TheImam

Aleyküm selam Ömer kardeşim, foresterler satıcılarıyla anlaşamadık, pazarlık yapmıyolar, arabaları ellerinde kalacak galiba, bende x traile döndüm , bir hafta içinde belki forester belki xtrail hangisi olursa buraya dönüş yapacağım :) cevap için çokk teşekkür ederim,
  5. TheImam

arkadaşlar herkese merhaba.. forumda yeni sayılırım, geriye doğru konuların birçoğunu okudum, 1-2 hafta içerisinde forester xt otomatik veya zl manuel alabilirim. benim en büyük derdim kışın aşırı kar yağışından dolayı köyde mahsur kalıyor olmam, bu sebeple araştırmalarım sonucu ihtiyacıma en...

6. TheImam

Land Rover Freelander Daihatsu Terios Vitara Rav 4

40 bin tllik freelander dan uzak dur, rav4 ler de temizini bulman lazım, terios 40 bin liraya süper bişe bulabilirsin, vitara nın da o paraya temizini bulursun işini görür, bi de subaru forester, outbaxk

7. TheImam

Yardimmm Crv Rav4 Vİtaraa Xtraİl

hocam hararet yaptıysa daha adam olmaz mı diyorsunuz? 8 bin harcamış adam, gidip servise de baktırsam aracı, yine mi olumsuz yaklaşırsınız
  8. TheImam

lpg kaçta takılmış bilemedim hocam, belirli bi araç yoktu ortada, piyasasını söyledim

9. TheImam

Erol bey, tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler ve diğer arkadsalra da tsşkrler, iki araç var ikisinden birini ani bi kararla alabilirim veya kafam çok karışık link atsam bakar mısınız? sahibinden den atıyorum acaba ne düşünüyorsunuz? 2008 1.5 awd mi 1999 land rover mi_? LAND ROVER =...

10. TheImam

ımpreza ya ne diyorsunuz Subaru kullanicilari, jeepten vazgeçtim, 1.5awd döndüm yüz kırk bin ikibin sekiz model alınır mı sizce subarucular?

11. TheImam

erol bey, subaru xt 150 bini aşmış lpg li tavsiye eder misiniz? 2003 ve üstü modellerde?? uzun yolda performansı ve iç yalıtımı konforu hakkında bilginiz var mı?
  12. TheImam

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

freelander sorunlarıyla uğraşmaya değer mi sizce, buna değer diyebiliyor musunuz, bu aracı almayi düşünüyo rum,fikir verir misniz

13. TheImam

bana da birisi yardım etsin lütfen, 4x4 arazi almam lazım kış için, köyde yaşıyorum 4 ay yollar kapalı kalıyor bu sene reno 19 arabamla karlarla savaştım maalesef savaşı kaybettim, kredi çekip 4x4 almaya karar verdim fakat bu arazi araçları hakkında hiçbir fikrim yok yardım lütfen, üst limitim...
  14. TheImam

Linkteki 1999 Freelanderi Önerir Misiniz? Bilgisi Olan Ltfen.. Hiçbir Fikrim Yok Freelander Hakknda

1999 Land Rover Freelander 1.8 31.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 424142548
  15. TheImam

her zaman umut vardır.

her zaman umut vardır.

16. TheImam

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

herkese merhaba, ben abdullah, din görevlisiyim. yaş 25, Erzurumluyum, araçlar hakkında veya herhangi birşeyler hakkında bilgi alışverişinde bulunup sevaba girmenizi ve sevap işlemeyi düşünüyorum :))

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,129
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR