<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 116209" data-quote="erolkan" data-source="post: 1450458"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1450458"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1450458">erolkan' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Benim 6.aracım ve 3.Foresterım bu araç. Jeep wj vardı bundan önce. Honda crv 2007,lada niva, 3 kapı suzuki vitara yıda deneme şansım oldu. Subarunun en büyük avantajı sürekli 4çekerde kavramada olması awd sisteminin. Bunun farkını kışın karda honda veya nissanla kara girdiğinizde daha iyi anlarsunız [emoji3]<br />
Servis konusuna gelince benim gibi pimpirikli alıcılar yetkili servis bakımlı araçları tercih ederler.3 subarumun 2 sini caddemotorsdan sonuncuyuda Daloğlundan aldım. Ama diğer araçlarımda yetkili servis bakımılı olmasına dikkat etmedim..<br />
Ama arkadaşımızın dediği gibi Fethiyede yetkili servis yok. Orjınal parçaları ya sipariş ediyorum yada yolum Antalya ya düştüğünde özel Subaru servisine gidip orjinal parçalarla değiştiriyorum..<br />
<br />
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>ımpreza ya ne diyorsunuz Subaru kullanicilari, jeepten vazgeçtim, 1.5awd döndüm yüz kırk bin ikibin sekiz model alınır mı sizce subarucular?</div>