Arama sonuçlarınız

1. VEDAT75

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009)

2. VEDAT75

3. VEDAT75

4. VEDAT75

5. VEDAT75

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking (7 Haziran 2009) Çok güzel bir pazar günü geçirdik. Öncelikle geziyi organize eden ve gezi boyunca bizlerden yardımlarını esirgemeyen Zerrin hanım, Mehmet bey, Hakan bey ve Fatih arkadaşımıza teşekkürler. Ayrıca geziye katılan tanışma fırsatı...

6. VEDAT75

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz...

7. VEDAT75

Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi...

Ynt: Nicklerimizin Anlamı, Hikayesi... Adım ve doğum tarihimin son iki rakamı... Bulduğunuz nickten hoşlanmanız ve sizi yansıtması gerektiğinden kararsızlık sonucu, bazı arkadaşlarında dediği gibi son derece orjinal bir nick.
  8. VEDAT75

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır? Bu yol gösterici keyifli bilgilendirme için sağolun. Ellerinize sağlık.
  9. VEDAT75

Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası

Ynt: Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası Bilgilendirme için teşekkürler...

10. VEDAT75

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

11. VEDAT75

Ahtopot köpek balığı yuttu... ???

Ynt: Ahtopot köpek balığı yuttu... ??? Görmeseydim inanmazdım... Yok böyle birşey... Paylaşım için teşekkürler...
  12. VEDAT75

Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları

Ynt: Kestane Balının İnsan Sağlığına Faydaları Bu güzel bilgiler için teşekkürler. Tüm dertlerin şifası doğada gizli. Doğal olan herşeye eyvallah. Tekrar ellerinize sağlık...

13. VEDAT75

Ankara - Elmadağ - Akçaali Köyü Doğa Yürüyüşü (24 Mayıs 2009)

Ynt: Ankara - Elmadağ - Akçaali Köyü Doğa Yürüyüşü (24 Mayıs 2009) Zerrin hanım gerçekten keyifli bir etkinlik olmuş. Katılan herkesi tebrik ediyorum. Bizde sizlerle birlikte Güvenç Fosil Yataklarına yapacağımız ilk yürüyüşümüzü merakla bekliyoruz.
  14. VEDAT75

Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009)

Ynt: Ankara - Güvenç Fosil Yatakları Trekking Duyurusu (7 Haziran 2009) 01- Zerrin Yiğiter / Akköprü 08:05 02- Necla AZÇETİN / Atakule 07:45 03- Mehmet Ekim / Atakule 07.45 04- Hakan Bala / Kuğulu Park 07.50 05- Hacer ATLAR / Göksu parkı 08:20 06-...
  15. VEDAT75

Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

Ynt: Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali Beypazar festivali gerçekten kaçırılmaması gereken bir festival. Çok şenlikli oluyor. Ben her sene kaçırmamaya çalışıyorum. Ankara kalesi festivali de geçen sene çok güzel oldu. O tarihi ortamda süper bir festival programıyla zamanın nasıl geçtiğini...

16. VEDAT75

Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları

Ynt: Seyahatlerde Tercih Ettiğiniz Ulaşım Araçları Genelde özel araç... Diğer araçları bilmem ama bizim vosların ayrı bir tadı var uzun yolda ben bayılıyorum. O kadar alışmışımki geçenlerde istanbul' a otobüsle gidecek oldum bayılıyordum. Trenle uzun yolun keyfide bir başka tabi... Seyrekte...
  17. VEDAT75

Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi?

Ynt: Turizm Firmalarıyla mı, Kafanıza Estiği Gibi mi? Gezmeye yalnız çıkmanın avantajları olsada kafa dengi arkadaşlarla yani kalabalıkla gitmek her zaman daha güzel olmuştur. Gitmeden önce bende en ince ayrıntısına kadar araştırıp detaylıca gezmeyi severim. Bazı yerlere gerçekten turla...
  18. VEDAT75

Nasıl Gezmek İstiyoruz?

Ynt: Nasıl Gezmek İstiyoruz? Gittiğiniz yerlerin her mevsim kendine göre güzellikleri olur. Yazın başka kışın başka güzel olur. Bence her daim gezilebilir.

19. VEDAT75

Hangileriyle İlgileniyorsunuz?

Ynt: Hangileriyle İlgileniyorsunuz? Kampçılık, doğa yürüyüşü, bisiklet bunlarla ilgiliyim... Diğer branşlardada iyi bir izleyiciyimdir...
  20. VEDAT75

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Valla sanırım oyumla gs - fb eşitlendi. 60 / 60 oldu. Ben GS taraftarıyım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR