Arama sonuçlarınız

1. Tümer

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İsmail Bey, Benim de duyumlarım ve edindiğim teknik bilgiler motor ömrünü azaltacağı yönünde. Eski nesil dizellerin uzun ömürlü olmasının bir nedeni de sanırım turbo vs. bulunmaması..
  2. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 1987 LN 65 de kullanmıştım benzerini ( Lokka ) Avustralya dan getirtip, çok da memnundum. LC için de düşünüyorum. Turbo ya gelince; fiyat 3500 AUD civarında. :( Değer mi diye düşünmeden edemiyorum. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

3. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Aksesuar işi en sona ;)
  4. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Teşekkür ederim İsmail bey.

5. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Rica ederim, elbette sakınca yok. Marka bilmiyorum ama TIR çamurluğu ;)

6. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Neden olmasın? ;)
  7. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ;)
  8. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Tamponlu yeni fotoğraflar;

9. Tümer

Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi

Ynt: Discovery 3 ve Land Cruiser - Ölüm Geçişi Doğru söze ne denir? ;)

10. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Koltukları ve iç görünüm ;)
  11. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Araç Adapazarıı'nda Niyazi Bey. Bir tek muayene işi kaldı, bakalım kısmet?

12. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Önde ARB var. Ancak arkaya, aks milinin yapısı nedeniyle ARB olmadı. Bu nedenle mekanik %100 kilit düşünüyorum. 5.29 ayna mahrutiler de uymadı ???
  13. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Haklısınız Niyazi bey, 6 silindir 4000 cc ye sponsor gerekebilir. Ancak bildiğiniz üzere "aslan besleyen yemini hesap etmez" ;)
  14. Tümer

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Büyük geçmiş olsun. Yaklaşık bir ay kadar önce Çanakkale de benzer bir olay ölümle neticelendi ne yazık ki!

15. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. "Rescueteam in katkılarıyla " diyebiliriz ;)
  16. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75
  17. Tümer

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 Zaman içinde değişime uğrayacak ve en kullanışlı hale gelecektir. ;)

18. Tümer

Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir

Ynt: Suzuki Vitara Handikapları Fabrikaya İletilecektir 2005 Grand Vitara (3K) - Arka havalandırmalardan içeriye toz alıyor.
  19. Tümer

Ninja Land Cruiser Kullanicisi

Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Çok iyi iş ;) Çıkarken doğru kapıyı kullanmış!

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri