G gonencmete Kamp I Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 24 May 2011 #1 http://www.youtube.com/watch?v=fEjr__nzv2Y
Tümer Kamp II Mesajlar 343 Tepkime Puanı 4 Yer Çanakkale 24 May 2011 #2 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Çok iyi iş Çıkarken doğru kapıyı kullanmış!
dopamin Ömer GENÇER Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 60 Yer Ankara&Kayseri 24 May 2011 #3 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Emniyet kemeri bağlamadan öylesi bir yerden inmek yaşadığına şükür ediyordur herhalde
Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Emniyet kemeri bağlamadan öylesi bir yerden inmek yaşadığına şükür ediyordur herhalde
mfthk Kamp II Mesajlar 293 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara 24 May 2011 #4 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi emniyet kemeri olsaymış daha kötü sonuçlar olabilirmiş gibi geldi bana. baksanıza adam tereyağından kıl çeker gibi işi bitirdi selamlar, fatih..
Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi emniyet kemeri olsaymış daha kötü sonuçlar olabilirmiş gibi geldi bana. baksanıza adam tereyağından kıl çeker gibi işi bitirdi selamlar, fatih..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 24 May 2011 #5 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Araçtan fırlayıp çıkması bence tamamen tesadüf... şansı varmış..
C CİNCİN Ziyaretçi 3 Haz 2011 #6 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi mdr' Alıntı: Araçtan fırlayıp çıkması bence tamamen tesadüf... şansı varmış.. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum.
Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi mdr' Alıntı: Araçtan fırlayıp çıkması bence tamamen tesadüf... şansı varmış.. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum.
seco7 s e c o Mesajlar 382 Tepkime Puanı 2 Yer Antalya 4 Haz 2011 #7 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Risk belliydi.Son anda ayağını frenden çekseydi takla atmazdı diye düşünüyorum. Araçtan dışarı fırlaması büyük şans...
Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi Risk belliydi.Son anda ayağını frenden çekseydi takla atmazdı diye düşünüyorum. Araçtan dışarı fırlaması büyük şans...
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 4 Haz 2011 #8 Ynt: Ninja Land Cruiser Kullanicisi gazı kapatsa devrilmez.