Arama sonuçlarınız

1. erhanaydin41

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Benim explorer da benzer bir sistem var.yurtdışı forumlarda araştırmıştım....bayağı olayı çözmüştüm ama arkada oturup kullanmayınca unuttum.tuşlara kombine basınca teyp kumandası alınıyordu....arkada oturanlar için faydalı ama arkaya tablet koyunca unutuldu SM-G920F cihazımdan Tapatalk...

2. erhanaydin41

Saç Beyazlatan C5

Renk çok güzel SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erhanaydin41

Warn Türkiye

Hoşgeşdiniz SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erhanaydin41

Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

Benin ki de benzer bir çalışma olacak sanırım ama aklımda arka tarafa bir camper box çalışması olacak diye düşünüyorum.....yatak pozisyonunda gerekirse öndeki 3 lü koltukta yatırılarak birleşecek.haliyle 3 lü koltukta plan proje dahilinde değişecek.gerektiğinde de arka taraf boş kullanılacak...
  5. erhanaydin41

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Çıkartmalar çok başarılı SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erhanaydin41

Ben 330 6 inceledim ölçtüm biçtim bana yeterli gibi geldi.350 çok iri ve kaba....330 ama s mi sf mi düşünüyorum SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erhanaydin41

Takip edelim o halde SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erhanaydin41

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Chrysler grand voyager yada town and country 2005 sonrası tavsiyem.....koltuklar tabana gömülüyor SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erhanaydin41

Düşüncem bu....gerekirse sürücü arkası 1 sıra koltukla bu box i birleştirerek daha büyük yatma alanı olabilir SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erhanaydin41

Video: https://m.youtube.com/watch?v=xJgxSe53Zm4 SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erhanaydin41

Dediklerinize katılıyorum ama ben seyahat esnasında eşim ve bebeğin yatması uzanması.....ya da mola yerlerinde ocakta mama hazırlaması vb durumlar için bunu düşünüyorum. Gerektiğinde camper box tarzı araçtan çıkarabileceğim ekipman yerin araca atv yada motosiklette koyabilmeliyim. Serkanefe...
  12. erhanaydin41

Bu araç benim için 2.bir araç olacak.dediğim gibi uzun yol ve haftasonu kullanımları için düşüncem. Gönlüm transit diyor sanki SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erhanaydin41

Ben de gündüzleri Çubuklu da mesaideyim..... anlaşılan bahçe büyük :) çünkü buralar dar ufak sokaklarla kaplı SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erhanaydin41

Haftasonu gibi ve uzun yolculuklarda kullanmak amacım SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erhanaydin41

Ayakta durmaya gerek yok. SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erhanaydin41

Fiyat ve parça bakım olarak transit yada traffic düşündüm SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erhanaydin41

Selamlar Aklımda uzun yolda ailem ile giderken rahat edebileceğim bir aracı camper yapma fikri var. Karavan dönüşümü değil bir kaç sök tak ile camper olacak.....camper box benzeri ekleme ....ocak lavabo kombinasyonu vs gibi... Aklımda 2007 2008 ford transit yada renault traffic var. Sizlerin...
  18. erhanaydin41

Ya bekarız yada boş vaktimiz çok :) SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erhanaydin41

Atv Tavsiyesi

Yoktur. Motosiklet zincir işleyişi mantığı aynıdır SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erhanaydin41

Saç Beyazlatan C5

Evet 4 lü diyorum ben de....aklıma başka bişey geliyor ama araç sırf krom aksesuarlı....benim aklıma gelen siyah....ızgara çit tellerinden yapmıştık zamanında böyle bir araç için....fotoları bulabilirsem atarım ama sizin araçta iyi durmaz sanırım. 4 sıra olursa dediğiniz gibi daha da güzel olur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,028
Kaydolan Son Üyemiz
scada

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR