Araç Seçimi Için Önerilerinize Açığım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhanaydin41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,251
Dediklerinize katılıyorum ama ben seyahat esnasında eşim ve bebeğin yatması uzanması.....ya da mola yerlerinde ocakta mama hazırlaması vb durumlar için bunu düşünüyorum. Gerektiğinde camper box tarzı araçtan çıkarabileceğim ekipman yerin araca atv yada motosiklette koyabilmeliyim.
Serkanefe arkadaşımız gibi bir araç bende de var ama benek olduğu için ihtiyaçlara cevap vermiyor.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eş,bebek,atv,motorsiklet,siz:smiley: maşallah baya nüfus fazla sizde.Bu iş öyle ufak arabalarla olacak bir iş değil.En azından transit 350 s gibi bir araç lazım.

Etiketler
Yakin tarihte bir firmanin yuze yakin 4x4 transitleri piyasaya dusecek ozel yapim ozel siparis bekleyin derim

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahibine koyarmi koymaz mi bilemiyorum boru hattinda calisan araclar ,

Birileri o araçları toptan alır 80 90 bin tl den piyasaya sürer biz de bakarız telekom çıkması 4*4 lere baktığımız gibi.Gidicem bu ülkeden de benzinim yok:mad:

Sahibine koyarmi koymaz mi bilemiyorum boru hattinda calisan araclar ,

Birileri o araçları toptan alır 80 90 bin tl den piyasaya sürer biz de bakarız telekom çıkması 4*4 lere baktığımız gibi.Gidicem bu ülkeden de benzinim yok:mad:

Hocam eş,bebek,atv,motorsiklet,siz:smiley: maşallah baya nüfus fazla sizde.Bu iş öyle ufak arabalarla olacak bir iş değil.En azından transit 350 s gibi bir araç lazım.
Ben 330 6 inceledim ölçtüm biçtim bana yeterli gibi geldi.350 çok iri ve kaba....330 ama s mi sf mi düşünüyorum

Ford 300SF için yapmış olduğum çalışmayı aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

Ford Transit Alçak Tavan 130t300
Benin ki de benzer bir çalışma olacak sanırım ama aklımda arka tarafa bir camper box çalışması olacak diye düşünüyorum.....yatak pozisyonunda gerekirse öndeki 3 lü koltukta yatırılarak birleşecek.haliyle 3 lü koltukta plan proje dahilinde değişecek.gerektiğinde de arka taraf boş kullanılacak...
Çalışmanız çok güzel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR