Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ordu Turnalık Yaylası Yokuşbaşı Kayası Manzara Resimleri KASIM 2009(YENİ)
Yollar açık ve kuru... Hertaraf kar... Bisikletle bi yayla yapma vakti gelmiş artık :)
Fotoğraflar için çok teşekkür ;)
Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası
Selam arkadaşlar,
Sanırım serverda ki ufak bir değişiklikten ötürü fotoğraflar görünmüyor. Aynı yazı ve fotoğraflar bu linkte de mevcuttur....
http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2008/10/14/turnal-k-yoku-kayas-1-gece-2-guen-ordu
Selam arkadaşlar,
24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Gökova Pedallarımın Altında 3 Bisiklet Buluşması kayıtları için son tarih 30 Eylül 2009'dur. Tabii katılacağınız ilde ki kontenjan dolmamışsa şansınız var ;) Karadeniz Bölgesi olarak 3 boş kontenjanımın olduğunu belirtmek...
Selamlar,
Ben harita teknikeriyim fakat öğrenimimi devam ettirmek için şuan mesleğimi yapmıyorum. Zorunlu staj döneminde Karadeniz'de kadastro yaptığımdan mesleğimde kullanacağım ayakkabı ile ilgili gereksinimleri az çok çözmüş durumdayım. Fakat tercih edeceğim ayakkabı konusunda pek bir bilgim...
Ynt: 9. Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Yarışı -Ürgüp
http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2009/06/27/kapadokya-xco-1-yar-sonuclar-ve-haberler
http://www.mtbtr.com/haber/haber.asp?kayitno=1948
Ordu'daki bir çok doğa etkinliğinden bahsedilmiş fakat bisiklet gezilerinden bahsedilmemiş. Bu eksiği de kendim doldurma gereği hissettim. Zaman buldukça arşivimdeki eski ya da yeni Ordu'daki yaptığım bisiklet yazılarını burada sizlerle paylaşacağım ;)
30 Nis 2009
Uzun ve sıkıcı geçen kış...
Ynt: Gezenbilir Ordu Grubu
Ad - Soyad: Enes Şensoy
Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - Ordu
Memleket: Ordu
Semt:
İlgi Alanı: Dağ Bisikleti, Doğa Yürüyüşü, Doğa Fotoğrafçılığı, Yamaç Paraşütü
Araç: Trek 8500 2006 (Dağ bisikleti :) )
Ynt: Süper Bisikletler.1
Selamlar,
Ne yazıkki fotoğraftaki gördüğünüz bisikletlerin satışını geçin üretimleri dahi yokturç. Sadece prototiplerdir. Belki sadece bilgisayar smilasyonundan ibaretlerdir. O yüzden belirlenmiş bir fiyatıda yoktur. Yine de fiyatı hakkında yorum yapan arkadaşlar...
Ynt: Bagajlı Tur Malzeme Listesi
Evet şimdi bende de çalıştı.
Açıkçası o zamana göre oldukça profesyonel kaçan bir çalışma olmuş.Bisiklet içerikli kısmından zaten bahsetmiyorum flash kısmı oldukça iyi.Objeleri kendinizmi çizdiniz bilmiyorum ama bende hobi olarak boş zamanlarımda flash...
Ynt: Bagajlı Tur Malzeme Listesi
Selamlar Özdal bey,
Sitedeki fotoğrafı görünce hemen hatırladım.Seneler önce internete yeni yeni ısınırken ve bisiklet için ufak çaplı araştırmalar yaparken sanırsam bu siteyi bulmuştum.Sitedeki bu fotoğraf öyle benliğime işlemişki anlatamam.Yakın bir...
Ynt: Adana - Kabasakal
Selamlar peyzajist,
Uçtuğum abi bu. Şu an ismini hatırlamıyorum ne yazıkki.Eğer tanıyorsanız çok çok selamlarımı biletin :)
Ama hatırladığım kadarıyla Cukurova Ünv nin Havacılık kolundan değildi....
Ynt: Adana - Kabasakal
Selamlar,
hayatımda ölmeden önce yapacağım şeyler arasında yamaç paraşütüde vardı. Adana'dan ayrılmadan önce sağolsun bi abim sayesinde Kabasakaldan tandemle uçma fırsatı bulmuştum.
Manzara bir harika..
İleride Türkiye'nin en uzun köprüsü görünüyor.
Eh...
Ynt: Adana Çakıt
Selamlar,
Karaisalı'da okuduğum 2 sene boyunca Adana'dan arkadaşlarla defalarca bu parkuru bisikletlerimizle geçmiştik. Süper manzarası olan mekanlar. Orada kaya tırmanışı yapıldığını biliyordum hatta bi kaç defa tırmanış gruplarına denk gelmiştik. Şimdi iç çekerek...
Ynt: Bisiklet Link Rehberi
www.adanabisiklet.com Yakın zamanda forumumuzda devreye girdi. Adanalı bisikletçilerin sosyal aktivite platformu.
www.pedalsesi.com Oldukça düzeyli kullanıcıları ve sıcak bir forum ortamı bulunan güzel bir portal.
www.biketr.com
www.2teker.com
www.30speed.com...
Selamlar,
Siteye ilk üye olduğumda artık reflex olarak ilk iş Ordu hakkınad kısa bir arama yapmak oldu.Doğal olaraık ilk sizin başlıklara ulaştım. Gezimizi beğendiğinize sevindim. Fırsat buldukça toplanıp bu tip aktiviteler yappıyoruz ama kamlı...
Selamlar arkadaşlar,
Üye olup takip ettiğim o kadar çok forum-site varki bazen burayı unutuyorum.Bilinçaltıma tam manasıyla yerleşmedi daha :) Öncelikle tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.Bi aksilik çıkmaz ise tekrarını bayramda yapmayı...
Ynt: ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması
www.fotohasan.net adresinden daha önce yapılan yarışın fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Bende fotoğraflardan gördüm.Süper bir zeminde yarış koşacağız ;)