Arama sonuçlarınız

1. Bisikletcanavari

Ordu Turnalık Yaylası Yokuşbaşı Kayası Manzara Resimleri KASIM 2009(YENİ)

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası Yokuşbaşı Kayası Manzara Resimleri KASIM 2009(YENİ) Yollar açık ve kuru... Hertaraf kar... Bisikletle bi yayla yapma vakti gelmiş artık :) Fotoğraflar için çok teşekkür ;)

2. Bisikletcanavari

Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası Selam arkadaşlar, Sanırım serverda ki ufak bir değişiklikten ötürü fotoğraflar görünmüyor. Aynı yazı ve fotoğraflar bu linkte de mevcuttur.... http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2008/10/14/turnal-k-yoku-kayas-1-gece-2-guen-ordu
  3. Bisikletcanavari

GPA 3 Kayıt için Son Tarih 30 Eylül 2009

Selam arkadaşlar, 24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Gökova Pedallarımın Altında 3 Bisiklet Buluşması kayıtları için son tarih 30 Eylül 2009'dur. Tabii katılacağınız ilde ki kontenjan dolmamışsa şansınız var ;) Karadeniz Bölgesi olarak 3 boş kontenjanımın olduğunu belirtmek...

4. Bisikletcanavari

Kedi ile Köpek

Ynt: Kedi ile Köpek Murat fotoğraflar harika...
  5. Bisikletcanavari

Arazi İçin Bot Tavsiyesi

Selamlar, Ben harita teknikeriyim fakat öğrenimimi devam ettirmek için şuan mesleğimi yapmıyorum. Zorunlu staj döneminde Karadeniz'de kadastro yaptığımdan mesleğimde kullanacağım ayakkabı ile ilgili gereksinimleri az çok çözmüş durumdayım. Fakat tercih edeceğim ayakkabı konusunda pek bir bilgim...

6. Bisikletcanavari

9. Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Yarışı -Ürgüp

Ynt: 9. Uluslararası Kapadokya Dağ Bisikleti Yarışı -Ürgüp http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2009/06/27/kapadokya-xco-1-yar-sonuclar-ve-haberler http://www.mtbtr.com/haber/haber.asp?kayitno=1948

7. Bisikletcanavari

Ordu - Turnalık Yaylası (2009 Yayla Sezonunu Açtık)

Ordu'daki bir çok doğa etkinliğinden bahsedilmiş fakat bisiklet gezilerinden bahsedilmemiş. Bu eksiği de kendim doldurma gereği hissettim. Zaman buldukça arşivimdeki eski ya da yeni Ordu'daki yaptığım bisiklet yazılarını burada sizlerle paylaşacağım ;) 30 Nis 2009 Uzun ve sıkıcı geçen kış...
  8. Bisikletcanavari

Gezenbilir Ordu Grubu

Ynt: Gezenbilir Ordu Grubu Ad - Soyad: Enes Şensoy Doğum Tarihi ve Yeri: 1986 - Ordu Memleket: Ordu Semt: İlgi Alanı: Dağ Bisikleti, Doğa Yürüyüşü, Doğa Fotoğrafçılığı, Yamaç Paraşütü Araç: Trek 8500 2006 (Dağ bisikleti :) )
  9. Bisikletcanavari

Süper Bisikletler.1

Ynt: Süper Bisikletler.1 Selamlar, Ne yazıkki fotoğraftaki gördüğünüz bisikletlerin satışını geçin üretimleri dahi yokturç. Sadece prototiplerdir. Belki sadece bilgisayar smilasyonundan ibaretlerdir. O yüzden belirlenmiş bir fiyatıda yoktur. Yine de fiyatı hakkında yorum yapan arkadaşlar...

10. Bisikletcanavari

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi www.bisikletmagazin.com

11. Bisikletcanavari

Bagajlı Tur Malzeme Listesi

Ynt: Bagajlı Tur Malzeme Listesi Evet şimdi bende de çalıştı. Açıkçası o zamana göre oldukça profesyonel kaçan bir çalışma olmuş.Bisiklet içerikli kısmından zaten bahsetmiyorum flash kısmı oldukça iyi.Objeleri kendinizmi çizdiniz bilmiyorum ama bende hobi olarak boş zamanlarımda flash...
  12. Bisikletcanavari

Bagajlı Tur Malzeme Listesi

Ynt: Bagajlı Tur Malzeme Listesi Selamlar Özdal bey, Sitedeki fotoğrafı görünce hemen hatırladım.Seneler önce internete yeni yeni ısınırken ve bisiklet için ufak çaplı araştırmalar yaparken sanırsam bu siteyi bulmuştum.Sitedeki bu fotoğraf öyle benliğime işlemişki anlatamam.Yakın bir...

13. Bisikletcanavari

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal Selamlar peyzajist, Uçtuğum abi bu. Şu an ismini hatırlamıyorum ne yazıkki.Eğer tanıyorsanız çok çok selamlarımı biletin :) Ama hatırladığım kadarıyla Cukurova Ünv nin Havacılık kolundan değildi....
  14. Bisikletcanavari

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal Selamlar, hayatımda ölmeden önce yapacağım şeyler arasında yamaç paraşütüde vardı. Adana'dan ayrılmadan önce sağolsun bi abim sayesinde Kabasakaldan tandemle uçma fırsatı bulmuştum. Manzara bir harika.. İleride Türkiye'nin en uzun köprüsü görünüyor. Eh...
  15. Bisikletcanavari

Adana Çakıt

Ynt: Adana Çakıt Selamlar, Karaisalı'da okuduğum 2 sene boyunca Adana'dan arkadaşlarla defalarca bu parkuru bisikletlerimizle geçmiştik. Süper manzarası olan mekanlar. Orada kaya tırmanışı yapıldığını biliyordum hatta bi kaç defa tırmanış gruplarına denk gelmiştik. Şimdi iç çekerek...

16. Bisikletcanavari

Bisiklet Link Rehberi

Ynt: Bisiklet Link Rehberi www.adanabisiklet.com Yakın zamanda forumumuzda devreye girdi. Adanalı bisikletçilerin sosyal aktivite platformu. www.pedalsesi.com Oldukça düzeyli kullanıcıları ve sıcak bir forum ortamı bulunan güzel bir portal. www.biketr.com www.2teker.com www.30speed.com...
  17. Bisikletcanavari

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası Selamlar, Siteye ilk üye olduğumda artık reflex olarak ilk iş Ordu hakkınad kısa bir arama yapmak oldu.Doğal olaraık ilk sizin başlıklara ulaştım. Gezimizi beğendiğinize sevindim. Fırsat buldukça toplanıp bu tip aktiviteler yappıyoruz ama kamlı...
  18. Bisikletcanavari

Ynt: Ordu Turnalık Yaylası ve Yokuşbaşı Kayası Selamlar arkadaşlar, Üye olup takip ettiğim o kadar çok forum-site varki bazen burayı unutuyorum.Bilinçaltıma tam manasıyla yerleşmedi daha :) Öncelikle tebrik eden herkese teşekkür ediyorum.Bi aksilik çıkmaz ise tekrarını bayramda yapmayı...

19. Bisikletcanavari

ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması

Ynt: ALDOSK Alanya Dağ Bisikleti Yarışması www.fotohasan.net adresinden daha önce yapılan yarışın fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Bende fotoğraflardan gördüm.Süper bir zeminde yarış koşacağız ;)
  20. Bisikletcanavari

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Selamlar. Ben Enes Şensoy. Bisikletin olduğu heryerde bulunmaya çalışıyorum... :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,130
Kayıtlı Üye Sayımız
167,030
Kaydolan Son Üyemiz
cskn

Çevrimiçi üyeler

Geri