Arama sonuçlarınız

1. aybarsfr

1980 Chevrolet Silverado Hakkında

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında özelden mesaj atamadım. benim telefon numaram 05340204898. ararsanız daha çok yardımcı olabilirim.

2. aybarsfr

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında Şu an yanlış bilmiyorsam Ali Sarı nın elinde de silverado olması lazım. araçla gitmeden önce ararsanız daha faydalı olabilir.
  3. aybarsfr

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında chevrolet nin o yıllarda pickup ve 4*4 sınıfında 3 tane otomatik şanzumanı vardır. Th350, Th400 ve Th700. ilk ikis üç ileridir ve göstergesi P R N D 21 şeklindedir. Th700 ise overdrive şanzumandır ve 4 ileridir göstergesi P R N O D 21 şeklindedir...

4. aybarsfr

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında usta ve parça konusunda ise ankarada kesinlikle sıkıntı çekmezsiniz. azalmaya başlasa da bir çok amerikancı var ankarada. benim iki aracımı da yapan tamir eden Ali Sarı yı özellikle tavsiye ederim. ivedik hurdacılar sitesinde. tanışmak için bile yanına...
  5. aybarsfr

Ynt: 1980 Chevrolet Silverado Hakkında merhabalar. öncelikle aracınızın motoru rektefiye edilmiş midir, edilmişse kaç sene olmuştur, kim rektefiye etmiştir, şanzumanı nedir orjinalmidir, değişmiş midir? bu sorular gerçekten önemli. benim şu anda 1980 C-10 silverado uzun şase ve 1986 blazer k-5...

6. aybarsfr

Bir CJ hikayesi de bizden olsun..

Ynt: Bir CJ hikayesi de bizden olsun.. kolay gelsin. emeginizin karsiligini almaniz dilegiyle.

7. aybarsfr

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor araciniz cok guzel gorunuyor. umarim harcanan zaman ve emege deger.
  8. aybarsfr

GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme)

Ynt: GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme) muhteşem bir araç olmuş ellerinize emeğinize sağlık umarım güzel günlerde zevkle kullanırsınız
  9. aybarsfr

Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor

Ynt: Krank Keçesi Yağ Kaçırıyor aynı sıkıntı bende de var. ama söylediğin kadar fazla damlatmıyor benim ki. benim ustam da bunun büyük bir sıkıntı olmadığını, tamirle uğraşmanın değmeyeceğini söyledi. kar-zarar nuhabbeti yani. bu şekilde kullanıyorum ben de. benim tavsiyem sık sık yağ...

10. aybarsfr

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? hoşbulduk yavuz abi

11. aybarsfr

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi? en son ben geldm galiba 1980chevrolet silverado :) aybars turker
  12. aybarsfr

Şeref Oto American Garage Ankara

Ynt: Şeref Oto American Garage Ankara merhabalar. 80 model silverado ma kapı ve cam fitili arıyorum. ankarada otocamcılarda bulamadım. acaba amerikan araçlarıyla ilgilenen garajlarda bulabilirmiyim

13. aybarsfr

BLAZER kapı fitili lazım olanlar..

Ynt: BLAZER kapı fitili lazım olanlar.. merhabalar. ben de 1980 silverado için kapı ve cam fitilleri arıyorum. ankarada biraz araştırdım bulamadım. muhtemelen blazer ile aynısını kullanıyordur. ankara da bulabileceğim biryer biliyormusunuz
  14. aybarsfr

Likya Yolu Trekking Kamp (15 Temmuz 2010)

Ynt: Likya Yolu Trekking Kamp (15 Temmuz 2010) likya yolunda kamp yerleri genellikle ufak yerleşim merkezlerine yakın. iki gün içinde temiz su kaynağına ulaşabileceğin bir yerden genellikle geçiyorsun. ama bu mevsimde ne kadar su taşıyabilirsin taşıyabileceğin miktar ihtiyacını ne kadar...
  15. aybarsfr

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar kendi planımızı yapıp bir tura bağlı kalmamamız bence de daha iyi olur. iki üç günlük bir kamp benim için de uygun. yaylalar hakkında çok bilgim yok diğer konu başlığında verdiğin haritadan başka haritalardan düşündüğün rotayı takip ettim. dediğim gibi rota...

16. aybarsfr

Temmuz Ayında Kaçkarlar

Ynt: Temmuz Ayında Kaçkarlar bu sene yaz tatilim uzun olduğu için ben zaman konusunda esneğim. aslında temmuz ortasını düşünüyordum ama beraber güzel ve farklı bir rota için uygun olduğunuz zamanlara göre hareket edebilirim. incvz67 senin söylediğin turla başlayıp sonra devam da edebiliriz...
  17. aybarsfr

Temmuz Ayında Kaçkarlar

temmuz ayında yirmi beş otuz gün civarında kaçkarlarda yaylaları gezmeyi planlıyorum. şu anda gezi için rota çizmedim, tarihlere kesin olarak karar vermedim. daha önce likya yolunu tek başıma yürümüştüm. bu sefer tek gitmek istemiyorum. gezinin tümünde ya da belli bölümlerinde eşlik edecek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR