Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Discovery 2 Almak Istiyorum.

Ben önlere standart gizli vinçli G4 D2 orjinal helezonlarını sipariş ettim, mükemmel oldu. Standart yükseltme ile kullanacaksanız en sağlıklı ama pahallı çözüm bu. Çok para vermiştim. Hem de orjinal LR, en az 15 yılı garanti. Ön arka aynı yükseklikte, dalma yok, frende düşme yok, yumuşaklık...

2. umutcelikel

:tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy: Değer katma operasyonuna devam. Güzel oluyor maşallah. Ama burnu çökecek arabanın Allahın emri o. Orjinal gizli vinçli D2 ön helezonları geliyor gümbür gümgür:))))
  3. umutcelikel

Timuçin hayırlı olsun. Renk güzel, makyajlı kasa, HSE, geçmiş temiz, daha nolsun:)))) Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

4. umutcelikel

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Yavuz Bey selamlar. Bakmayın ben de vakit ayırmıyorum orada burada yaptırıyorum:)))) Aracınız çok güzel maşallah, satılıkken takip etmiştim. Ön bull bara 2 tane orjinal Safari 5000 sis yakışır :)
  5. umutcelikel

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Helal olsun. Yapacak yorum yok.

6. umutcelikel

Günaydın:) Çok az daha sert ve ço az daha uzun serbest uzunluğu. Vincin ağırlığı altında yükseklik standartta kalıyor ve frenlerde çukurlarda ön dalma yapmıyor. Benim gibi +2'nin getirdiği kazık hissiyatını sevmeyenler ve standart yükseklikte kalmak isteyenler için süper. Tek dezavantaj yan...

7. umutcelikel

REB000490
  8. umutcelikel

Yav yazılımı söylemeyi unutmuşum. Yazılım Stage 1 olarak kesin şart. Biz de EGR iptal kiti, kat boşaltma ve Stage 1 EcuFast var. Zaten 2003-2004 kasanın beyni yeni tip, soketle yükleniyor, beynin sökülmesine gerek yok. Kesinlikle güncel binek araç performansına kavuşuyor kalkışlar. Duman arttı...
  9. umutcelikel

Yükseltme ve yazılım konusunda da yorum yapayım :D Ben zaten facelift 2003-2004 takıntılıydım. Bu kasalar Türkiyeye 4 helezonlu olarak gelmiş, arka körük yok. Muhtemel çıkan sıkıntılardan kaynaklı Borusan böyle bir karar almış. Zaten sadece arkada olduğundan aracın komple yüksekliğine etki eden...

10. umutcelikel

Dayanamadım dahil olacam sanırım :) Yazdıklarınıza katılmakla beraber (fiyat konusunda) teknik anlamda Subaru ve Discovery 2 çok alakasız araçlar. Ne Subaru D2'nin gittiği her yere gidebilir, ne de D2 Subaruyu asfaltta takip edebilir. D2 2.5 ton, zebellah gibi, tam şase, ağır devir arazi vitesi...

11. umutcelikel

Valla gürültü yok, yaz kış çok uygun. Bugün kar ve buz testini de yaptım sorunsuz bence. Geçen sene vakumlu kış lastiği almıştım orjinal ebat, abs ondan daha fazla çalışmıyor buzda. Şekil zaten tam:)))))) Kreşe gitmiş geçen hanım, kadının biri "ayy ne güzel tam erkek arabası kullanıyorsunuz "...
  12. umutcelikel

Aynen öyle hocam. 255-55-18 de yok, 265-60-18 yaptım, çok da güzel oldu. Hem daha yumuşadı, hem sürtme vs de yok. Hem de inanırmısın bu lastiğin yere basan tabanı 255'den daha ince.

13. umutcelikel

Umarım en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir araç alırsınız. Kaşıntı gelince kaşınmadan geçmiyor yapacak birşey yok:)))))) Bende şirket aracı var, evin tek aracı bunun haricinde 2003 Td5 D2. Hafta içi gerekirse hanım kullanıyor, hafta sonu ben kullanıyorum, ıvır zıvır tamir servis gibi...
  14. umutcelikel

Grand Cherokee Wj 2004 Direksiyon

Bende aynı şey 2003 Discovery 2 de mevcut. Soğukken daha fazla. Pompadan olduğu söylendi. Bu şekilde kullanmakta bir sorun yokmuş gittiği yere kadar gitsin dedi servis :) Muhtemel aynı şeydir. Yani kutudan değil pompadan.
  15. umutcelikel

Toyota Land Cruiser Vx100

2004 Toyota Land Cruiser VX 100 80.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 318543762 Ben yardımcı olayım bari....

16. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

İnstagramdan gördüm:)))) Allah bağışlasın. Umarım bulursunuz gönlünüzdeki gibi birşey...
  17. umutcelikel

Aracım Su Alıyor

18. umutcelikel

Zorlu Arazilerin Yeni Kralı: “2017 Jeep Grand Cherokee Trailhawk”

Eminim bu araçları sıklıkla zorlu arazilerde göreceğiz önümüzdeki günlerde:)))))) Çamur desen çamur kaya desen kaya....

19. umutcelikel

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Oh oh oh hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Oynanmamış ama eski olması oynanmış ve bozuk olmasından bin kat iyidir, sorun yok. Paylaşımlar da çok faydalı, özellikle torpido kapağı için olanı uygulayacağım ben de buradan bakıp. Direksiyon kolon plastiğine de bak, kesin orada...
  20. umutcelikel

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Bir Grand Cherokee'ye test sürüşü yapın, o zaman anlarsınız Discovery 2 'nin ACE'nin çalışıp çalışmadığını :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.