Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Aracım Su Alıyor

İlk bakımı yapılması gereken yer sunroof. Bence sizin halledebileceğiniz birşey değil, zaten tavan da gitmiş. Döşemeci yan trimleri ve tavanı söküp ön sunroof ön direkten inen tahliye ve arka sunroof arkaya giden tahliye temizlik ve bakımlarını yapıp tavan döşemesini yenileyecek, cillop gibi...

2. umutcelikel

Tahoe 100km Sonrası

Yükseltme yapılırken ön kovan şaft açısı sebebiyle aşağı döndürülmüş olabilir mi? Bu tüm ön takım geometrisini bozuyor.
  3. umutcelikel

Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

Ahahahahahahahahah:)))))))))) Böylesini ilk defa duydum. Grand Cherokeeye binsin hanım kusma garantili yaylı beşik gibi. ACE şaseden düzeltiyor arabayı, süspansiyonlarla alakası yok. Disco 3 de 4 körük olduğundan körüklerle düzeltiyor. 3 için doğru. Ayrıca ACE iptal kiti de var ancak epey...

4. umutcelikel

Hocam tamamen bağımsız ACE sistemi ve o. Benim araç orjinal helezonlu ve ACE'li.
  5. umutcelikel

Ln65 Manevra Kabiliyeti

Ln65 4x4 modu aktifken 30 mt bile olabilir. 4x2'deyken çok fazla olmaması gerekli.

6. umutcelikel

Ahahahahah:smiley:))))))))) Onu yazan arkadaş damardan LR'ci. Sadece kendi mazoşistliği ile dalga geçmiş. Sanırım hem LR hem bebek ağır geldi :D

7. umutcelikel

Discovery 2 Paslanma

Ellerinize sağlık, hem süper bir çalışma olmuş hem de başarılı bir sonuç :)
  8. umutcelikel

:))))))) Genel Duster'cı çizgisinden uzak bir kişiliksiniz o halde. Denk düşürürsek tanışalım bişr vakit.
  9. umutcelikel

Bu arada Ankarada yardımcı olabileceğim birşey varsa kaçıp geleyim? Proshop Gıyasettinler veya Gaye Arda ile iyiyimdir ;)

10. umutcelikel

Yav siz Duster'cı değilmiydiniz? Hangi ara LR'ci oldunuz:))) Ya da karıştırıyormuyum?

11. umutcelikel

Kısmen katılmakla beraber: (Bu arada tabi espiri yaptığımı fark ettiğinizi umarak yazmaya devam ediyorum) -TDV6 D3'lerin ben de hastasıyım. Ancak ne zaman TD5 gibi zebil gibi çıkma parçası olur, ne zaman motoru rektefiye edilmeye başlanır, ne zaman üstün Türk sanayisi sorunlarını öğrenmeye...
  12. umutcelikel

Fiyatı yüksek bulan varsa muadili gider başkasını alır kardeşim :D :D :D Kırk yılda bir araba aldık piyasası tavan yaptı, uğraşmayalım lütfen. Bu arada 15-20 binlik Defenderlarla mukayese ederseniz Td5 Disco 2'lerin 120.000 TL falan olması lazım diyip uzaklaşayım inceden :D

13. umutcelikel

Series3 Restorasyonu

Vites topuzuna bayıldım :D
  14. umutcelikel

Defender / Bu Arac Hakkında Yorum

Demek ki son anda 5500 TL'lik ufacık bir masraf çıkmış....
  15. umutcelikel

Defender / Bu Arac Hakkında Yorum

Yeminle maket fotosu sandım, Ya araç çok güzel ya fotosunu çeken çok başarılı:))))) Yine de benzinli için çok para...(Bana göre)

16. umutcelikel

Yurtdışına Yerleşmeyi Düşünüyorum

Koşarak giderdim.
  17. umutcelikel

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Otomekanik Hüseyin Abininin bilgisi vardır, arayın bence.

18. umutcelikel

Series3 Restorasyonu

Vallahi çok güzel oluyor. Eski bir Series 3'cu olarak içim gitti. Kolaylıklar dilerim. Ve maşallah.
  19. umutcelikel

Car Play Destekli Ses Sistemi

Sevgili İngilizler 1.5 din gibi salak bir ebat koyduklarından sadece 1-2 model 1 din içinden ekran çıkan model takılabiliyor sadece. Ben çok kastım bir ara. CD changer devre dışı kalıyormuş. Kimse sorduysam kalmaz diyor ama takan herkes kalıyor diyor. Güncel birşey değil CD changer ama ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR