Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Yavuzhan Bey selamlar, Tüm dediklerinize katılıyorum. İnanırmısınız ben de 2003 176.000 de D2 aldım makyajlı kasa 2 sene önce. Hafta içi hanım sürüyor, hafta sonu ben, sanayi kısmı ile de ben ilgileniyorum:smiley:) Bundan 5-6 sene önce 5 para etmiyordu bu araçlar. Sorunlu ve çözülemeyen gıcık...

2. umutcelikel

Valla hocam ben şahsen hasar kaydı vs önem vermiyorum. Kmsi doğru olsun, 250.000 de anahtar değmemiş araç yerine 350.000 de ama motor ve şanzıman komple sıfırlanmış araç daha mantıklı olabilir. Offroad vs yapmayacaksanız tabiki orasına burasına takıp akıştırılmış araçlara bakmamak gerekir.

3. umutcelikel

H0cam öyle bir şey sormuşsun ki aracı görmeden bakmadan Nostradamus olsa buna cevap veremez... Araç ne durumda, motor yapılmış mı yapılmamış mı yapıldıysa nerede ne kadarı yapılmış araç oynanmamışsa iyi durumda mı yoksa motor yapılmış ama araş folloş durumda mı motor ve araç iyi ama yürüyen mi...
  4. umutcelikel

Discovery 2 İle Yaz Tatilimiz:))

Ben de :))))))

5. umutcelikel

Bf Goodrich All Tarrian T/a Ko2 Mi? Cooper Discoverer At/3 Mü?

Not: Cooper fiyat politikasına gıcığım, tarafsız yazamadım yorumumu bu arada:))

6. umutcelikel

Bf Goodrich All Tarrian T/a Ko2 Mi? Cooper Discoverer At/3 Mü?

Ben BFG AT Ko2 diyorum. Hem ses, hem yanak agresif deseni, hem yaz-kış performansı olarak süper. Fiyat olarak da iyi bence. 265-60-18 benimkiler. Hanım da beğendi ayy çok erkeksi durmuş diye, daha ne isteyeyim:))))) (Hanım kullanıyor aracı hafta içi)
  7. umutcelikel

Kumho I'zen Rv Kc15 255/55r-18 Ikinci El Kışlık Lastik Takımı

Lastikler satılmıştır. Konu silinebilir veya klitlenebilir. Hiç bir şey olmazsa da bilginize :D

8. umutcelikel

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Anladım, sadece kamp esnasında kullanılacak. Ben de her daim sistemi beslesin diye karavancılarınki gibi birşey sandım :D

9. umutcelikel

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Güneş panelinin güneş görmesi gerekmiyor mu? :confused:

10. umutcelikel

2001 Disco 4.0 V8 Yazılım Uygulaması

Arızalı birkaç örnek haricinde 15 lt tüketen td5 görmedim. 11-12 lt yi geçmiyor. 42-48 kuruş tüketim. Vergi zaten 2.5 diliminden. Vergisi zaten yeterince düşük olduğundan alt dilimden ödenemiyor hiçbir şekilde. Vergi kafaya takılmazsa, bagajın küçülmesi sorun değilse ve V8 ses fanatizmi varsa...
  11. umutcelikel

Puma Vs. Bd30

Hocam işte ben de onu diyorum, ayırt edemezsiniz.

12. umutcelikel

Puma Vs. Bd30

Valla ben de dışarıdan 300 ve 200 tdi tamamen aynı diye biliyorum. Yada çok benzer. Motorun iç yağlama sistemi vs değişik sanırım. Ama 200 tdi daha kullanılabilir bir motor diye de biliyorum.
  13. umutcelikel

Karavancılığın Yazılı Olmayan Kuralları

Güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben karavancı değilim, ancak burada hepimizin tek ortak noktası sanırım doğa sever olmak. Geçen hafta eşim ve çocuğumla Didim Mavişehirde plajda eve dönerken önümğzde 35 plakalı bir motokaravan asfalta çıktıktan sonra yol boyunca pis su tankını boşaltarak gitti. 2...
  14. umutcelikel

Puma Vs. Bd30

Bana kalırsa fiyat uçuk değilse ve "orjinal" 200 tdi Defender bulabiliyorsanız direk onu alın. Orjinal orjinaldir, İngiliz bile olsa :D :D :D

15. umutcelikel

2.5 TD

En sıkıntısız araba arkadaşının arabası yada şirket arabasıdır :D :D :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz