Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Satılık Hapro Portbagaj, Aluminyum Barlar Ve Pugeot 207 Uyumlu Ayaklar

Ürün satıldı uzuuun zaman önce, kusura bakmayın yazmamışım buraya.

2. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Hanımdan onay çıkmadı:)))))))) Zaten su da yok geçecek. Vinci kullanırız yine az çok.
  3. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

:))))))))))))))))))

4. umutcelikel

Teşekkürler. Geçen sene Gaye Otomotiv'den getirtmiştim. Sanırım Bearmach.
  5. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

7.50-16 bence güzel, yormayan ve Seriese yakışan bir lastik. 6.50 çok fındık gibi durabilir.

6. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

Yok yav gözükecek biryer değil. Ön aks taslarının içi. Küre şeklinde aks kafası içinde dönen zımbırtının bastığı yerlerde bunlarda fiber var da yeni modelde bilya var.(mış)

7. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

Aklınızda olsun orjinale yakın lastik ve bakımlı Series direksiyonu kullanılmayacak kadar sert değil, gayet zevkli. Ben ayrıca ön aks kafalarında fiber olan bilmemne parçalarını Defenderdaki gibi bilyalı tipe çevirtmiştim tornacıda. Tamirciler bilir bunu sanırım, tam hakim değilim. O da bayağı...
  8. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

Şimdiden kolay gelsin. Bu arada sakın kendi kendinize panjurun arkasındaki direksiyonun deve boynu mu s-rot mu ne onu sökmeye kalkmayın. İçinde zemberek gibi bir yay var, öyle bir fırlar ki kör eder adamı Allah korusun. Basit ve mekanik gibi durmakla beraber çok alengirli ve spesifik bir araç....
  9. umutcelikel

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Şöförün güz çenesine aldırılacak demek istedim:)))))) O zaman görüş tam oluyor. Omuriliği de S şeklinde getirmek gerek ama o yavaş yavaş uyum sağlıyor zaten:)))

10. umutcelikel

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Gözü estetik operasyonla çeneye aldırırsan dünyanın en rahat aracı, aşkolsun :D

11. umutcelikel

Otomatik Vites Defender

Defender ve otomatik vites iki zıt uç olsa da otomatik vites Discovery 1 veya 2'nin ZF şanzımanları lap diye uyar diye düşünüyorum. En fazla pedal grubu ve konsol uğraştırır muhtemelen.
  12. umutcelikel

Aldıysak Başlayalım

P38 Range Rover. Şase dışında olduğundan minimum modifikasyon ile yapılıyormuş.Amerikada FJ40-BJ60 Toyota kutuları da kullanılıyor ama sanırım daha fazla uğraşmak gerek, ve tabi banko bin kat daha pahallıdır. Pompa olarak Dodge veya herhangi bir Amerikan Chevy vs pompa kullanıyorlar.

13. umutcelikel

Sağol Alp :)
  14. umutcelikel

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Biz karizmamızdan memnınuz hocam:))))) Hanıma Korando alıyorum sana desem boşar beni:))))))) 5 silindir turbo dizel ZF şanzımanlı ne taksan yakışan, parçası zebil Disco 2'mizle mutlu mesutuz. Ama yazdığınız özellikler ve opsiyonlara ulaşım mümkün ise TR'de gerçekten iddialymış araç.
  15. umutcelikel

Türkiye'nin En Iyi F/p Offroad Araçı Korando Kj 2.9 Td Veya 3.2 In Dir

Vay anası ne kadar da iddialıymış:)

16. umutcelikel

Defender Lastik Seçimi

BF Goodrich Mud-Terrain Ko2. Gayet agresif, hem de hesaplı bence. Lassa LT/A'dan ucuz olduktan sonra bence bedava denebilir zaten.
  17. umutcelikel

Defender Lastik Seçimi

Çin Malı :D
  18. umutcelikel

Defender Lastik Seçimi

235-85-16 candır. Abarmaya gerek yok. Kişisel birşey ama zaten Series ve Defenderda dışa offset çirkin geliyor bana.

19. umutcelikel

Hidrolik Direksiyon

Muayene ile hidrolik direksiyonun ne alakası var. Araçta orjinal HD mevcut zaten, alıp aynı sistemi taktırınca kim ne der? Ki uydurma takılsa bile kimse birşey diyemez.
  20. umutcelikel

2004 Landrover Discovery Ii Arıyorum!

Kolay gelsin :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz