Arama sonuçlarınız

1. umutcelikel

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Lanet olsun o zaman sendeki klasik sevgisine de :D

2. umutcelikel

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Vay arkadaş :D Helal olsun.
  3. umutcelikel

Bilgi Ricası;

:D :D :D Kış geçti zaten boşver :D Yav şaka bir yana ben çoook araştırdım, manyak gibi amerikadan 255 55 18 BFG AT getirtmeyi bile kafaya koydum ama rakamlar vs çok mantıksız. Lastiği yarsam 3 taneyle kabak gibi kalırım. İstemeyerek de olsa kışlık vakumlu Kumholarıu çaktım geçtim. Bizim araba...

4. umutcelikel

Biraz eski tip gösterdi arabayı ama lanet olsun içimdeki klasik sevgisine diyorum başka birşey demiyorum :D :D
  5. umutcelikel

Bilgi Ricası;

:D :D :D

6. umutcelikel

Aha benim konu geri gelmiş şükürler olsun. O zaman hemen bugün yapılanların sonucunu paylaşayım...Artık vay Gizem'e selektör yapanın haline :D :D :D

7. umutcelikel

Fj62 Isınma Problemi

4000 V6 ise sanırım orjinal değil motor? 4.2 düz 6 orjinal motoru ki hararetsiz bir motordur.
  8. umutcelikel

Unimog 411 Projesi ...

Vay arkadaş... Emeği geçen herkese ve Koluman'ın cebine sağlık :D :D :D
  9. umutcelikel

Unimog 411 Projesi ...

Daha iyiymiş :D

10. umutcelikel

Unimog 411 Projesi ...

MB Aksaray fabrikası mı burası? :D

11. umutcelikel

Araclar Bolumu Kayboldu

Bende de aynı pr0blem mevcut. Ayrıca Discovery başlığında açtığım konu da buhar oldu.
  12. umutcelikel

Aküyü Servisten Almak Şart Mi?

Orjinal akü kaç amperlik biliyorsanız o amperde aküyü uzaydan bile alsanız sorunsuz devam edersiniz. Ben eskiden mutlak Bosch'cuydum, sonra mutlak Mutlu'cu oldum. Son dönemlerde İnci ve Yiğit de acayip kaliteli olunca ismi duyulmamış aküler harici aldığım bu akülerin hiçbirinde sorun yaşamadım.

13. umutcelikel

Kayıp Başlığım

Yav neden kasıtlı olsun... Benim de 2003 Discovery başlığım uçmuş. Araç alt başlıkları zaten tamamen uçmuş, arattım konu da yok. Sanırım eski konular kalmış, yakın dönem konular uçmuş. PC sistem restore işleminde olduğu gibi birşey mi yapıldı noldu anlamadım...
  14. umutcelikel

Off-road Başlangıç

:)))))) Defender'da zebil gibi orjinal, yan sanayi ve çıkma parça var. Suzukiden on kat iyidir parça bulunabilirliği ve parça fiyatı. Ancak 60.000 TL'lik Defender almadığınız sürece günlük kullanıma uygun olmayacak. 15-20.000'lik alacağınız her Defender'a adam gibi binebilmek için en az bu kadar...
  15. umutcelikel

Off-road Başlangıç

Günlük kullanım ve uzun yol sormuşsunuz. Tekrar ediyorum, defenderdan koşarak uzaklaşın :D

16. umutcelikel

Off-road Başlangıç

Selamlar, Bir Land Rover Discovery kullanıcısı ve eski Defender kullanıcısı olarak başlangıç için Vitara JLX daha uygun bir seçenekgibi duruyor. Bununla tecrübe kazanmakta fayda var. Defender ilk etapta yorucu olabilir maddi manevi. Ya da hiç bulaşma çamura kire pasa efendi efendi asfalttan...
  17. umutcelikel

Araclar Bolumu Kayboldu

Ohooo hocam çok şey istiyorsun. Mütevazi ol biraz sen de :D :D :D ASraçlar gelsin de karşılaştırması kalsın, buluruz koyacak bir yer elbet :)

18. umutcelikel

Araclar Bolumu Kayboldu

Araçlar bölümü dert değil, Allah araçlarımızı korusun :D :D :D :D
  19. umutcelikel

Bilgi Ricası;

Bence al. Yazlıkları da satarsın nakit olur. Yada benim gibi vakumlu alıp çift takım kullanacaksın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR