Arama sonuçlarınız

1. Jinni

Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser)

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) Evet... :)

2. Jinni

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) Mustafa Bey çok naziksiniz :) İsterseniz abi de olurum tabii ama abla olsam daha bir uygun olacak sanki :) Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin, harikadır! Siz daha iyi bilirsiniz elbet ama arazide insana bu kadar keyif veren başka...
  3. Jinni

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) vx100 aldım ama henüz arazide hayırlayamadım sayılır...

4. Jinni

Ynt: Bu da Benim İş Makinem (Toyota Land Cruiser) Benimdi eskiden o araba :( Ne güzel yapmışsınız... Ağlattınız beni. Ömrümde hiçbir araca onun kadar bağlanmamıştım... :( Ayhhh fena oldum
  5. Jinni

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) Hadi 2 fotoğraf da benden olsun :)

6. Jinni

Bayramda Doğu Karadeniz

Ynt: Bayramda Doğu Karadeniz Muhlama sevenlere bi ipucu: Ayder'de muhlama yaptırıp güzeeelce paketlettik. (Yan dükkandan bir adet bakır sahan alınır, lokantaya teslim edilir, içinde muhlama pişirtilip geri alınırı ve bir güzel folyo ve naylon poşet yardımıyla sarılır) Sabah yaptırdığımız...

7. Jinni

Bayramda Doğu Karadeniz

Ynt: Bayramda Doğu Karadeniz Oradayım ben de o zaman :) Bütün Toyotacılar orada olur da bensiz olur mu :D Teşekkürler
  8. Jinni

Bayramda Doğu Karadeniz

Ynt: Bayramda Doğu Karadeniz Tüh :( üzüldüm şimdi... Neyse bir dahaki sefere inşaallah. Benim de içimde kaldı borçka, camili vs. ama ne yapalım işte
  9. Jinni

Bayramda Doğu Karadeniz

Ynt: Bayramda Doğu Karadeniz Teşekkür ederim cümleten.. Vallahi benim de tadı damağımda kaldı. Öyle 4-5 gün filan değil en az 10 gün ayırmak lazımmış oralara. Özellikle Kaçkarkar dehşet... :)

10. Jinni

Bayramda Doğu Karadeniz

Herkese merhabaaa.... Bayramda şöyle bir doğu karadenize doğru uzandık... işte gezi notları ve fotoğraflar. İlk durağımız Giresun Kümbet yaylası idi. Gayet güzel ahşap evlerden bir tesis yapmışlar. Rakım: 1850 Sonrasında yine Giresun'un Tamderesi ve Obası (bizim köyün obası) Tamderesine...

11. Jinni

Dogu Karadeniz Gezi Planımız

Herkese merhaba... Bayramda şöyle güzel bir kradeniz turu yapacağız inşaallah. Aklımın erdiğince bir program yaptım. Buradaki engin bilgili arkadaşların tavsiye veya eklemeleri varsa çok çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler :) 21 Eyl Pazartesi: 09:00 Giresun'dan yola çıkış 11:00 Zigana...
  12. Jinni

Nihayet Toyota Aldım :)

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Yanılıyorsunuz efendim o kişi ben değildim :)

13. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkürler :) Birkaç gündür cevap yazamadım özür dilerim, malumunuz asfaltta da olsa biraz deneyeyim dedim ;) eee ilk organizasyon ne zaman :D
  14. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Teşekkür ederim :)
  15. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) İlk defa bugün kullandım vallahi Cİhan Bey, hiç bilmiyorum ne yakıyor :) Almadan önce zaten baktırmıştım, bir de bilgisayarlı dalga dümene soktular, arıza çıkmadı.

16. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Var evet.. 15 ay önce takılmış. BRC marka. Şimdilik bir sorunu yok. İyi bir marka mıdır bu?
  17. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) amiiinnn
  18. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Teşekkürlerrrr :D Şimdilik arabaya bişey yapamıyorum biraz belimi doğrultmam lazım :)

19. Jinni

Ynt: Nihayet Toyota Aldım :) Teşekkür ederim :D
  20. Jinni

Merhaba, Haftalardır sorularımla bunalttığım herkese müjde ! :) Nihayet ben de aldım, 2000 model 100 kasa... Şimdi artık farklı sorularla bunaltmaya başlayacağım :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

SON KONULAR

Geri