Arama sonuçlarınız

1. karagozlers

Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler

Ynt: Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler Evet haklısın Bülent kardeşim yanlış seçilmiş bir kelime arkadaştanda özür dilerim.

2. karagozlers

Motokaravan için Burunsuz Minibüslerin Hangisi Uygun?

Ynt: Motokaravan için Burunsuz Minibüslerin Hangisi Uygun? Merhaba Şayet midibüs türü bir araç düşünüyorsanız ön sağ kapısı hariç diğer kapıları iptal etmek en güzeli, ama arkadada bir kapı olsun derseniz duş (banyo) kabinine en yakın olacak kapıyı seçmelisiniz, tüm karavanı kumlu...
  3. karagozlers

Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler

Ynt: Karavan Edinme Yolunda Bütçesel Eğilimler Arkadaşlar bana birileri yine kızacak ama yazmadan duramayacağım, Bu nasıl bir şey anlamadım, Adamın profil bilgilerinde Çanakkale ile hiç bir şey yok ama Gezenbilir Çanakkale İl Temsilcisi, Haritayı bile ortadan ikiye katladım...

4. karagozlers

Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ...

Ynt: Deli Dumrul'u Arıyorum; Görenlerin, Duyanların ... KGS kartındada plaka değiştirmeye uğraşma en fazla geçerken öter. Benim eski aracım zamanında aldığım KGS kartı ile geçiyorum bazı gişelerde ötüyor ve 0.75 tl. gibi fark ekstreye yansıyor.
  5. karagozlers

Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010)

Ynt: Egeli Karavancılar Buluşması - İzmir Urla - Çeşmealtı (11 - 12 Aralık 2010) Evet egeliler buluşun hazır bizde buralarda iken katılalım.

6. karagozlers

İlk Karavan Heyecanım

Ynt: İlk Karavan Heyecanım Karavanınızı sağlık ve mutluluk içerisinde, dost ve arkadaşlarınızla beraber kullanmanız dileğimle Herşey gönlünüzce olsun.

7. karagozlers

Kıytırık Karavancılar Hakkında

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Burasıda 9.köy oluverir ama bunun kararını verecek kişi Enver bey değildir.
  8. karagozlers

Mart EGE rotası

Ynt: Mart EGE rotası Sabit bir yerde kalıp kafamı dinleyeceğim doğada geziler yapacağım dersen önceliğin ılıman havası ile Akyaka olmalı,sonra Nisan 10'u gibi Göcek ve sonrasında Fethiye istersen daha güneye devam. Bizlerde bu tarihlerde bu yörelerdeyiz.
  9. karagozlers

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Ama sonuç ne olursa olsun galiba esas ve gerçek KIYTIRIK KARAVANCILAR biziz.

10. karagozlers

Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında Çok edebiyat parçalamaya gerek yok. Sıcak sobanın veya kaloriferin yanından evin camından karavancı kesilmekmi? Yoksa sonuna kadar parasını helal ettiren bir firmaya karavanını yaptırıp kışın en zor şartlarında karavancılığa adım atıp güneşi...

11. karagozlers

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bu adam acaba hayatı boyunca 1 kere gerçek bir karavana binmişmidir?
  12. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Konuyu biraz şimdilik atlayacağız ama sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Haldun (taiga)'nın özel isteği Akyaka Ümit ile

13. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Cunda'dan devam
  14. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Rüzgarlar şiddetlendi hava bozdu bizde Ayvalık-Alibey Adası (Cunda)'ya gitmeye karar verdik. Burhaniye-İskele Mahallesinden güzel havada güzel bir görüntü.
  15. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Vazgeçmektik Ören'de başka yerlerden güneşin batımı çekmeye devam ettik.

16. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Sonra Akçaya geçtik oradada deniz kıyısında kalabileceğimiz bir alan bulamadık, Devam ettik Ören cazip geldi. Gün batımıda enfes ve dayanılmazdı işte burası dedik
  17. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Altınoluk'ta fazla kalmadık çünkü sahilinde konaklayacak yer bulamadık. Birde çarşı içine ticari araçların girmesi yasak, bizide ticari panelvan sandılar peşimize takılıp takip ettiler, karavan olduğunu anladıklarında vazgeçtiler.
  18. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Küçükkuyuda bir kaç gün daha kalıp sonra altınoluk'a geçtik.

19. karagozlers

- - - Yol-da Ekibi - - -

Ynt: - - - Yol-da Ekibi - - - Herhangi bir etkinliğe katılamayacağım tek hafta sonuna denk getirdiniz, bu yüzden X alamadık ve o güzelliklerden mahrum kaldık.
  20. karagozlers

Karavanlı İlk Gezimiz

Ynt: Karavanlı İlk Gezimiz Bir başka gün küçükkuyu beldesine yakın görülmesi gereken yeşilyurt köyüne gittik.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR