Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender
TEşekkürler Daha Bi Yere Gitmedi Kapıda Duruyor birisile Pazarlığı Bitirdik Gelip Alacak Gelmesede Bu konuyu Uzatmanın Bi anlamı Yok Bakarsınız Ben Vazgeçerim ;D ;D ;D
Tamemen türk malı Elektirikli araba
http://www.elektrikliaraba.gen.tr/genel/etox-un-ureticisi-ercan-malkoc-yerli-elektrikli-otomobil-uretip-30-35-000-tl-ye-satacak
Ynt: Yeni Kanun'a Göre Benzinli Motoru Dizel'e Yada Elektirikliye...
İzmirli işadamı Can Baki, düşük maliyetli ve çevreci elektrikli araçların önemini vurguladı
Stuttgart şehrinde, ortağı Reinhardt Ritter ile ticari araçları elektrikle çalışır duruma getiren birteknolojigeliştiren Baki, iki...
BATMAN'IN TARİHİ
Batman'ın tarihi hakkında en eski bilgiler halk hikayeleri, mitler ve Heredot tarihinde verilmektedir. Ortak verilere göre MED kralı Abtyagestin'in torunu Kyros karşıtı Erpagazso M.Ö. 550 yılında yenilinceMED asilzadeleri arasındaki utancından dolayı MED'lerin yaşadığı Media...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
dizel olarak kast etmiştim ::)
yarın seni araıyacam belki barışın yanına giderim yarın işlerim var yetiştirirsem gidecem maslak a mehmet ustanın yanına cok sevdim şeker gibi adam çayını içmeye giderim bol bol :D
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Selam SeRhat Nasılsın Görüşemiyoruz nerelerdesin OAraçlar Ne oldu hakket ilgisiz klalıp askıya alınmıştır hele BEnzinli Arabanın her tarafıo altın olsa türkiyede yüzüne kimse bakmaz haket 1993 ten 1996 ya kadar otokar dizel araç çıkardımı bi kaçtane...
Ynt: Defender Modifiye!
Geri dönüş kamerası artık şahinlerde var maliyeti ekran dahil 200 bide geri vites sensörü var marketlerde bile satılıyor 40 tl teknoloji dedigin neki ;D