Arama sonuçlarınız

1. Leon75

Ranger Differansiyel Kilidi

Ynt: Ranger Differansiyel Kilidi Teşekkürler Erkan Bey. Çok yardımı oldu. LSD benim işimi görür. Modelin karşısında Thai diye bir ibare var. Yapım yerimidir bu aracın?

2. Leon75

Ranger Differansiyel Kilidi

Merhaba 2006 Ford Ranger STD 2006 model almayı düşünüyorum. Bu modelde standart differansiyel kilidi mevcutmudur? Yoksa takılabilirmi hangi modeller uygundur? Fiyatları ne mertebelerdedir? Bu modellerde kronikleşmiş bir üretim hatası vs.. varmıdır? Cevaplar için şimdiden teşekkürler....
  3. Leon75

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Hayirli olsun, herhalde bu forumda bundan ünlü bir araç daha yoktur. Merakla takip ediyorum. Kirmizi çok yakisiyor bence.

4. Leon75

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Bu araçlar o ihaleden çıkanlar değilki...
  5. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Google da aradım yine gezenbilirden çıktı cevap :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37781.0;topicseen

6. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Haklısınız. Kaporta iyi durumda olmalı... Piyasada alınan satılan varmı benzinli Hilux? Fiyat tahmini açısından....

7. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Aradım görüştüm. Benzinliymiş araçlar. biride hasarlıymış. Ezik dedi ilgili kişi... 2,4 Dieseller efsane ama bu benzinliler nasıldır bilen varmı? Aslında Dieselden ucuza toplanır. Hafta sonundan hafta sonuna kullananlar için ideal bence... Araştırayım...
  8. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba, Konyadaki Toyotalar hilux mü? Benzinli yanlışmı yazılmış acaba? Resimleri varmı? Selamlar Batu
  9. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Doğrudur. Bende Aksini idda etmedim. 30 TL den aşağı mal olmuyor SW araçlar. Yinede içinize sinermi bilmem. Çok sevdalısı olmak lazım :) Ben Gene Askeriyeden çıkma safari bir araç alıp onu pick-up yapıp fazlada masraf etmeden 10.000 e yürütme projeme...

10. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri 22 ye Land Roverlar kesin kalır üstünüze... Üstünede 8 Harcarsınız. Yine 30 u bulursunuz.... UNIMOG için tahmin varmı?

11. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Hayallere epey bir daldım aslında. Evet bi teklif vermekte fayda var. Denemeden olmaz ;)
  12. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Link için teşekkürler. Bu kadar unimog bir anda çıkınca unimog talebininde sınırlı olduğunu düşünürsek ben fiyatın çok yüksek olacağını tahmin etmiyorum. Özellikle istanbula uzak araçların ucuz gidebileceğini düşünüyorum.... Bunlar iyimser düşünceler...

13. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba resimlerin bulunduğu sayfanın linkini eklemeniz mümkünmü? Ben bulamadımda...
  14. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Buda Unimog,
  15. Leon75

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Herkeze Merhaba, Bir Arkadaşımdan rica ettim Adanadaki araçlar konusunda biraz bilgi aldım. İlgilenenler için resimleri aşağıda. Unimog'u çalıştırmışlar. Faal durumdaymış. Land Rover ın Aküsü yokmuş. İfade ettiklerine göre çalışır durumdaymış oda....

16. Leon75

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Tüm Cevaplar için teşekkürler. Aracı 90 pick-up yapmak isteme sebebimi biraz daha açmak icap etti. Biz bu aracı çiftlikte bekçiye bırakıp kullandıracağız. Hafta sonlarıda oraya gittiğimizde biraz çamurda gezeriz. diyoruz. 110 SW neden olmaz...
  17. Leon75

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Berk bey teşekkür ederim öneriniz için. Zaten bizim düşüncemizde söylediğiniz yönde. Yani Safariyi alıp şöför mahalinin tavanını ve arkasını kapatıp yürürünü iyice elden geçirip arka dif. e bir kilit takıp. Kasayada Brandadan sökülüp...
  18. Leon75

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Cevaplar için teşekkürler. Öncelikle ben SW bir defender değil, hurdalıkta bol ve ucuz bulunan safari bir araç alıp şasesini ve kasasını kısaltmaktan söz ediyorum. Yani orta koltuk filan zaten olmayacak araçta. Şase ve kasa kesilecek. tavan...

19. Leon75

Selam, Askeriyeden çıkma 110 luk bir safari defender alıp onu resimdeki araca 90 pick up'a çevirmek istiyorum. Buralarda ambulansın 90 a çevrilme projesini görmüştüm ama tekrar bulamadım. O konuda ingiltereden blue printlerin getirildiği ve orjinal gibi yapıldığı filan yazıyordu. Aracın...
  20. Leon75

Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız. Bence LR tamircileri, Hurdacıları, parçacıları ve bir şekilde LR ye bulaşmış ve elden çıkarmaya çalışan insanlar bir araya gelsin Can'ı bi şekilde "ikna edip" sustursun. Yoksa işleri zor.... :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR