Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yavuzhan Bey selamlar,
Tüm dediklerinize katılıyorum. İnanırmısınız ben de 2003 176.000 de D2 aldım makyajlı kasa 2 sene önce. Hafta içi hanım sürüyor, hafta sonu ben, sanayi kısmı ile de ben ilgileniyorum:smiley:) Bundan 5-6 sene önce 5 para etmiyordu bu araçlar. Sorunlu ve çözülemeyen gıcık...
Valla hocam ben şahsen hasar kaydı vs önem vermiyorum. Kmsi doğru olsun, 250.000 de anahtar değmemiş araç yerine 350.000 de ama motor ve şanzıman komple sıfırlanmış araç daha mantıklı olabilir. Offroad vs yapmayacaksanız tabiki orasına burasına takıp akıştırılmış araçlara bakmamak gerekir.
H0cam öyle bir şey sormuşsun ki aracı görmeden bakmadan Nostradamus olsa buna cevap veremez... Araç ne durumda, motor yapılmış mı yapılmamış mı yapıldıysa nerede ne kadarı yapılmış araç oynanmamışsa iyi durumda mı yoksa motor yapılmış ama araş folloş durumda mı motor ve araç iyi ama yürüyen mi...
Ben BFG AT Ko2 diyorum. Hem ses, hem yanak agresif deseni, hem yaz-kış performansı olarak süper. Fiyat olarak da iyi bence. 265-60-18 benimkiler. Hanım da beğendi ayy çok erkeksi durmuş diye, daha ne isteyeyim:))))) (Hanım kullanıyor aracı hafta içi)
Arızalı birkaç örnek haricinde 15 lt tüketen td5 görmedim. 11-12 lt yi geçmiyor. 42-48 kuruş tüketim. Vergi zaten 2.5 diliminden. Vergisi zaten yeterince düşük olduğundan alt dilimden ödenemiyor hiçbir şekilde. Vergi kafaya takılmazsa, bagajın küçülmesi sorun değilse ve V8 ses fanatizmi varsa...
Valla ben de dışarıdan 300 ve 200 tdi tamamen aynı diye biliyorum. Yada çok benzer. Motorun iç yağlama sistemi vs değişik sanırım. Ama 200 tdi daha kullanılabilir bir motor diye de biliyorum.
Güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben karavancı değilim, ancak burada hepimizin tek ortak noktası sanırım doğa sever olmak. Geçen hafta eşim ve çocuğumla Didim Mavişehirde plajda eve dönerken önümğzde 35 plakalı bir motokaravan asfalta çıktıktan sonra yol boyunca pis su tankını boşaltarak gitti. 2...