Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..
Dostum c nin yaninda cizik var kisin oralarda duruyordu simdi gostergenin tam ortasina gelmeden hafif solda duruyor
Ynt: 1993 Vitara Jlx 1.6 Hararet Göstergesi Sorunu ?..
arkadaşlar çok merak ediyorum 1994 model vitara jlx aracımın göstergesi aşagıdaki resimde kırmızı renkle işarediğim yere geliyor bu normalmi? yoksa C'nin hemen yanında mavi ile işaretlediğim yerdemi olmalı bilenler lütfen yardım!!!
Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni
Kutusu garantisi aparatlari duruyormu? Herhangi degormasyon vb varmi?? Sin olarak yapabileceginiz son fiyat nedir? Tesekkurler
Ynt: SUZUKI VITARA % 100 DİFERANSİYEL KİLİTİ DIFF-LOCK
vitara'sini satan bir arkadaştan aldım (ben hiç taktirmadim) aldığım kisi aracını satarken tüm offroad malzemelerini sökturmüş, kısaca yürüyen araçtan çıkma ama ilanda da yazdığım gibi çok temiz ve ikinci elsonuçta kırılacak dökülecek bir...
4XFOUR ART % 100 ARKA DİFERANSİYEL KİLİTİ
[/size]SUZUKI VITARA - GRAND VITARA - JIMNY - SAMURAI İÇİN
VİTARAM İÇİN ALDIĞIM KİLİTİ ARAZİYE FAZLA ÇIKMAYACAĞIM İÇİN TAKTIRMADAN SATMAYA KARAR VERDİM SIFIR KADAR TEMİZDİR, ÇELİK OLDUĞU İÇİN KESİNLİKLE HİÇBİR SORUNU VE ARIZASI YOKTUR.[size=20px]
SUZUKI...