Arama sonuçlarınız

1. altay41

1990 Model 80 Seri (Fully Loaded)

Ynt: 1990 Model 80 Seri (Fully Loaded) ersun bey,simdiden hayirli olsun hakikaten yeni bir arac olacak :)

2. altay41

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi super :)
  3. altay41

Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini

Ynt: Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini guzel bir dusunce,takip

4. altay41

VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM

Ynt: VX 100 VX80 STETME ORJİNAL TAŞYICI İMALATIM aslinda haklisiniz,bu parcanin orj. takildigi araclarda plaka sol tarafa takiliyor,ve uzun plaka degil
  5. altay41

Satılık - Fj45 Troop Carrier

Ynt: Satılık - Fj45 Troop Carrier Hayirli satislar :)

6. altay41

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım birde aracta daha fazla guc istiyorsaniz turbo+intercooler yaklasik 300hp :o

7. altay41

VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım

Ynt: VX100 aracımı Lübnan'a yolladım neler almalıyım aracin arkasina baglanan stepne tasiyici,buzluk, eger 105 modelin on dingil ve baglantilarini uydurabilirseniz aracinizi 105 e donusturun
  8. altay41

4.2 turbo dizel lc intercool

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool hayirli olsun,takipteyiz bakalim safarinin yazdigi kadar performans artisi olacakmi?
  9. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi ilhan bey,bir onceki maildeki videolari izlemenizi ben de oneririm bana da cok faydsi oldu, 30 sene sonra ben ilk kez sigarayi biraktim,iki aya yaklasiyorum, Fahri Bursali olarak size inaniyorum,sadece sigara icmek icin kendinize bahane aramayin ;) selamlar saygilar

10. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

11. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi sen de yeni bir konu ac o zaman "fazla kilolari birakanlar" cunku ben bu arada 5 kg almisim
  12. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi tebrikler hocam,aynen ben de biraktim dedim ve biraktim ;)

13. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Erkut um 40 i cikti :D :D :D darisi senin basina
  14. altay41

Toyota Land Cruiser HJ 75

Ynt: Toyota Land Cruiser HJ 75 evet arkadaslar hakikaten bugune kadar toplanip boyle guzel yapilani az gordum, hemsehrilerimi kutlarim
  15. altay41

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi o zaman hic icmeyin,cunki bir zaman gelir az icmeler cok icmeye donusur,

16. altay41

4.2 turbo dizel lc intercool

Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool redline arkadasimiz takdirdi,sanirim degistirdi, siz de ne yaptiginizi paylasirsaniz bize de faydali olur,benim aracimda 4.2td lc,intercooler konusunda bilgi paylasirsaniz sevinirim
  17. altay41

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. erkut gecmis olsun,hayirdir iyisin insallah simdi
  18. altay41

Toyota VX80 Jantı Arıyorum (6x 139)

Ynt: Toyota VX80 Jantı Arıyorum (6x 139) heytem hocam merhaba, oyle soyledi arkadas gelince gorecegiz,isin sakasi kendime getiriyorum,4 adet bende var bir tanesinin kenarlari hasarli idi o yuzden 4 adet daha istedim, sen bulursan baska al,bulamazsan 3tanesi icin konusuruz. bu arada tel...

19. altay41

Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Mahir Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,yakinlarina allah sabir versin
  20. altay41

Dizel Toyota Seçiminde Yardım

Ynt: Dizel Toyota Seçiminde Yardım 2h motor konusunda haklisiniz,bir tane arac olmasi lazim siteden bir mergen isimli arkadas satiyordu, bir de 3b motorlar turbo taklidiginda performans olarak tatmin eder

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR