Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lc ustadları 4.2 turbo dizel lc motora intercool takıldıgı zaman turbo ayarlarını degiştirmek gerekiyormu takan var ise bilgi paylaşımı yapabilirse memnun olurum
redline arkadasimiz takdirdi,sanirim degistirdi,
siz de ne yaptiginizi paylasirsaniz bize de faydali olur,benim aracimda 4.2td lc,intercooler konusunda bilgi paylasirsaniz sevinirim
Ne zamandır 4.2 dizel land cruiserın yakıtını merak ediyorum. Aydınlatabilecek arkadaş var mı acaba? Bir de sitede kaç tane var dizel ya da turbo dizel 80 serisi? Piyasada oldukça az diye biliyorum.
intercool montajı tamam super oldu pazar günü arazide inşallah test edecegim ilk izlenim gayet olumlu 4.2 turbo manuel vites uzun yolda normal kullanımda 11.5 12 litre 100km tüketimi var 140 km ile 170 km arası 13 13.5 litre yakıyor arazide hiç olçmedim
üstad yakıt konusunda emin olmama ragmen sizin inanamadıgınızi anladım bugun bır daha olçtüm 1600 devir ile 2600 devir arası 80 ile 120 km arası yakıt 11.5 litre yolda tamamıyla düz bir yol degil virajlı iniş cıkışlı siz araç olarak ne kullanıyorsunuz
maalesef skoda fabia kullanıyorum henüz
Yakıt sarfiyatına ise şaşırdım ama inanmadım değil, inandım. Bu forumdaki herkese güveniyorum. Kaliteli, düzeyli bir forum gezenbilir. Buradaki arkadaşlar sayesinde her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.
intercolu arazide pazar günü test ettim performans gayet güzel turbo dizel aracı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum özellikle tork çok fark etti rampa çıkışları çok keyifli oldu arac 1991 model 1993 yılında trafige çıkmış resim nazar olmasın diye eklemiyorum ilerde eklerim