4.2 turbo dizel lc intercool

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dumrul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,700

dumrul

Ana Kamp
lc ustadları 4.2 turbo dizel lc motora intercool takıldıgı zaman turbo ayarlarını degiştirmek gerekiyormu takan var ise bilgi paylaşımı yapabilirse memnun olurum

Etiketler
Ynt: 4.2 turbo dizel lc intercool

redline arkadasimiz takdirdi,sanirim degistirdi,
siz de ne yaptiginizi paylasirsaniz bize de faydali olur,benim aracimda 4.2td lc,intercooler konusunda bilgi paylasirsaniz sevinirim

ustad safariden intercol sipariç verdim mal gümrükte 3 4 gün ıçınde elimde olur taktıktan sonra bilgileri paylaşırz

Ne zamandır 4.2 dizel land cruiserın yakıtını merak ediyorum. Aydınlatabilecek arkadaş var mı acaba? Bir de sitede kaç tane var dizel ya da turbo dizel 80 serisi? Piyasada oldukça az diye biliyorum.

evet bilinen 4,2 td lc oldukca az,benim aracin ne yaktigini henuz olcmedim,uzun yol da yapmadim,bu yaz uzun yol yaparsam burada paylasirim,

Merakla bekliyoruz Altan Bey. Belki güzel fotolar da yüklersiniz o zaman.

intercool montajı tamam super oldu pazar günü arazide inşallah test edecegim ilk izlenim gayet olumlu 4.2 turbo manuel vites uzun yolda normal kullanımda 11.5 12 litre 100km tüketimi var 140 km ile 170 km arası 13 13.5 litre yakıyor arazide hiç olçmedim

Bu kasaya göre inanılmaz az yakıyor dediğinize göre. LPG'li olanlar yakıtta yanına yaklaşamaz o zaman.

üstad yakıt konusunda emin olmama ragmen sizin inanamadıgınızi anladım bugun bır daha olçtüm 1600 devir ile 2600 devir arası 80 ile 120 km arası yakıt 11.5 litre yolda tamamıyla düz bir yol degil virajlı iniş cıkışlı siz araç olarak ne kullanıyorsunuz

maalesef skoda fabia kullanıyorum henüz :smiley:
Yakıt sarfiyatına ise şaşırdım ama inanmadım değil, inandım. Bu forumdaki herkese güveniyorum. Kaliteli, düzeyli bir forum gezenbilir. Buradaki arkadaşlar sayesinde her gün yeni bir şeyler öğreniyorum.

intercolu arazide pazar günü test ettim performans gayet güzel turbo dizel aracı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum özellikle tork çok fark etti rampa çıkışları çok keyifli oldu arac 1991 model 1993 yılında trafige çıkmış resim nazar olmasın diye eklemiyorum :D :D :D ilerde eklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.