Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
4runner i onerdim arkadasa ,gerisi o na kalmis,Muco dedigin gibi 3,0 td intercooler guzel makina,
bu arada aldigim duyuma gore Cihan da amerikanci olmus >:( >:(
mucahit o nedir,ilan yayinda degil ,bizim burada bir deli var ona lazim saglam bir sey,vermisler eline bir wrangler iki gezide bir arka aks kesip duruyor,iyi cocuk bir yardim edelim kurtaralim diyorum ;D ;D
barbaros hayirli olsun patrol ,cok guzel bir arac bir kusuru var biliyorsun,100binde pistonlar eriyor ;D ;D cakma vx80 ci seni
Ynt: Toyota 6 bijon flans
aluminyum hafif oldugu icin tercih edilir,benim icin agir olmasi problem degil diyorsan demir de olur
selamlar
bu arada keske toyota bulusmasina gelebilseydin gorusurduk.
Ynt: Murat ÖZ (TEZZMERTEK) Arkadaşımızın Babası Vefat Etmiştir...
ALLAH size ve yakinlariniza sabir versin,babaniza bol rahmet eylesin,babalar unutulmaz
Ynt: Toyota 6 bijon flans
serdar merhaba,
kardesim dosyayi eklemis,pdf olarak fakat yazi cok kucuk oldugu icin pek belli degil,ustune tiklayinca cizim aciliyor
Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri
ev sahibi Recep kardesimiz ve katilan herkeze tesekkurler,paylasimlar icin Kursat sagolasin,fotolar yine harika :D
Ynt: Mazot Pompası tamiri
siz pompaci sormustunuz ,yoksa ben gc lerle ilgili birsey bilmem,ama pompa konusu arac markasi ile pek alakali degildir o yuzden yazdim