Ynt: Dizel land cruiser vx100 ariyorum...
Furkan bu araci bende uzun sure arayip bekledikten sonra (6 aydan fazla)ancak bulabildim,kolay bulunan bir arac degil. Daha once benzinli 2006 100 vx vardi (tupsuz),benzin ibresini takip etmekten bikmistim,iki yilda 40.000 tl benzin parasi verdigimi farkedince dizel farkini vermek mantikli geldi cunku aractan cok memnundum.Su anki 2006 100 vx diesel den coook ama coook memnunum,herkese tavsiye ederim,benzinliye gore biraz hiriltili biraz daha yavas ama yakit farki tl / km cok buyuk . 12lt./km hem de mazot fiat farki ile bence 40% a yakin tasarruf var.1 sene once iki tane deli internete 60.000 Euro yazdigi icin saticilar yerse yapip abartili fiat yaziyorlar,ben benimkini 48.000 Euroya mal ettim,2. sahibinden 80.000 km de idi.
Gelelim sadede bu 6 aylik surecte 2 adet kayda deger arac var bir tanesi kas da ,ilk sahibinden siyah 2006 ,on cami catlak di,direksiyon kutusu yag kaciriyordu ,direksiyon kutusunu serviste komple degisimi ni saticiya yuklamistim,cam bana kalmisti ki o da kaskodan degisir bildigin gibi, on izgara degismis,sol on camurluk ,kapilar ,arka camurlukta boya vardi,degisen yok,onun disinda aracta hic bir kusur yoktu,toyota kemal usta antalyada araci kontrol etmisti,arac sahibi en son 100.000 tl ye birakmisti, oteki arac sadece araba.com sitesinde, siyah ,ankarada o da 2006 boya degisen yok demisti ama kontrol ettirmedim(bir arkadas icin gitmisken bakmistim) o da ilk sahibinden adam acaip inat birisi 110.000 tl.den asagi vermemisti bundan 2 ay once. Bence Kas daki arac daha diri idi.
Dilerim istedigin ,aradigin araci bulursun,bekleyip kovalamaya degen bir arac.