Dizel land cruiser vx100 ariyorum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 110tdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,470

110tdi

Ana Kamp
Merhaba gezenbilir dostlari dizel land cruise vx100 ariyorum vx100 tipinde 4.2diesel de olabilir arkadaslarinizdan yaada kendinizin satma dusuncesi varsa buraya bilgi verirseniz sevinirim...

Etiketler

Ynt: Dizel land cruiser vx100 ariyorum...

Furkan bu araci bende uzun sure arayip bekledikten sonra (6 aydan fazla)ancak bulabildim,kolay bulunan bir arac degil. Daha once benzinli 2006 100 vx vardi (tupsuz),benzin ibresini takip etmekten bikmistim,iki yilda 40.000 tl benzin parasi verdigimi farkedince dizel farkini vermek mantikli geldi cunku aractan cok memnundum.Su anki 2006 100 vx diesel den coook ama coook memnunum,herkese tavsiye ederim,benzinliye gore biraz hiriltili biraz daha yavas ama yakit farki tl / km cok buyuk . 12lt./km hem de mazot fiat farki ile bence 40% a yakin tasarruf var.1 sene once iki tane deli internete 60.000 Euro yazdigi icin saticilar yerse yapip abartili fiat yaziyorlar,ben benimkini 48.000 Euroya mal ettim,2. sahibinden 80.000 km de idi.
Gelelim sadede bu 6 aylik surecte 2 adet kayda deger arac var bir tanesi kas da ,ilk sahibinden siyah 2006 ,on cami catlak di,direksiyon kutusu yag kaciriyordu ,direksiyon kutusunu serviste komple degisimi ni saticiya yuklamistim,cam bana kalmisti ki o da kaskodan degisir bildigin gibi, on izgara degismis,sol on camurluk ,kapilar ,arka camurlukta boya vardi,degisen yok,onun disinda aracta hic bir kusur yoktu,toyota kemal usta antalyada araci kontrol etmisti,arac sahibi en son 100.000 tl ye birakmisti, oteki arac sadece araba.com sitesinde, siyah ,ankarada o da 2006 boya degisen yok demisti ama kontrol ettirmedim(bir arkadas icin gitmisken bakmistim) o da ilk sahibinden adam acaip inat birisi 110.000 tl.den asagi vermemisti bundan 2 ay once. Bence Kas daki arac daha diri idi.
Dilerim istedigin ,aradigin araci bulursun,bekleyip kovalamaya degen bir arac.

Tesekkurvederim urfi bey fakat bu fiyatlari jipe baglama mumkun deil. Peki 2001 model fiyatlari ne kadardir varmi bole bir arac bildiginiz verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim

Istanbul da askinda 2003 var idi yanilmiyorsam 150.000 km nin ustunde idi ama ona da 30.000 Euro gibi bir fiat istiyordu ,O aracin sahibinin telefonu vardi,bulabilirsem size iletirim belki sahibinden daha iyi bir fiat alabilirsiniz,bu rakamlar euro =2.230 tl iken yani yaklasik 3 ay once gibiydi diye hatirliyorum, o aracin esini de sitemizden Tekin Bey almisdi yanilmiyorsam Adana taraflarindan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler