Arama sonuçlarınız

1. serci07

defender seçmek

Ynt: defender seçmek yaklaşık 5 yıldır malum sitede defenderlere göz atıyorum. O kadar çok fiyatı değişen varki. Misal 30.000tl olan bir defender el değiştirip 1 hafta sonra 52.000 tl oluyor. Veya 25.000tl olan defender 3 gün sonra 45.000tl olabiliyor. Takip meselesi. Zamanınız varsa bekleyin...

2. serci07

2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten...

Ynt: 2012 4x4 Nissan Navara NATUA Jeep'ten... çok süper olmuş ancak kanaatimce kaputun üstündeki şey emanet gibi durmuş.
  3. serci07

tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum

Ynt: tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum sizi uğraştıracak yer kasa olacak sanırım. Youtube de birçok videosu var. bence resimlerden ve videolardan yapılacak aracın küçük detaylarını göz önününde bulundurun derim.

4. serci07

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan tomb rider defender serisi gibi olacak birde :)
  5. serci07

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Ben alanyada bir sıkıntı göremedim. Safari işi yapanların çoğunda ambulanstan çevirme defenderlarla turist gezdiriyorlar.

6. serci07

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Buda alanya da gördüğüm en iyi defender

7. serci07

27.250 DEN 25.000 E DÜŞTÜ EMSALSİZ TURUNCU LR ADVENTURE ARACI

Ynt: 27.250 DEN 25.000 E DÜŞTÜ EMSALSİZ TURUNCU LR ADVENTURE ARACI heveslenerek baktığım araç. Emsallaeri 35.000tl den aşağı değil. Umarık kısa zamanda satabilirsiniz.
  8. serci07

1976 Land Rover 101 FC GS.

Ynt: 1976 Land Rover 101 FC GS. TSk da hiç görmedim ben
  9. serci07

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları malum sitee bir çift mercekli mercedes g serisi far var uyarmı acaba :)

10. serci07

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları muhteşem olmuş. Farlar hangi araca ait acaba ?

11. serci07

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma şahinciler bile v 8 gibi ses çıkarıyorken biz hala düşünüyoruz ;D
  12. serci07

YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR

Ynt: YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR disko şanzumanı oluyor. Ayrıca öyle ölülerle uğraşmayın bence. Eli yüzü düzgün birşey bulun şansumanı değiştirin.

13. serci07

En Son Hangi Filmi İzledik?

film sayılmaz ama sinemada cem yılmazı izledim
  14. serci07

Alanya dan izlemeye devam
  15. serci07

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! Birde bu motor var ;D

16. serci07

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! usta yakıt tankeri diyorsunda jeep ciler ne yapsın. Demekki defendera taksak birşey olmaz :D
  17. serci07

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan unimoglar yok ama kamazlaarı var :)
  18. serci07

ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER..... Teşekkürler ustam.

19. serci07

ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER..... Hocam bende Alanyada yım. Yalnız daha defender sahibi olamadık. Arkadaşlardan otlanıyoruz. Alanyadaki Çoğu defenderı bilirim.
  20. serci07

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan maşallah azerbaycana satıuldı diye bu aracı zor görürdük diyordum . Sitemizdeymiş. Hayırlı işler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.