Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: defender seçmek
yaklaşık 5 yıldır malum sitede defenderlere göz atıyorum. O kadar çok fiyatı değişen varki. Misal 30.000tl olan bir defender el değiştirip 1 hafta sonra 52.000 tl oluyor. Veya 25.000tl olan defender 3 gün sonra 45.000tl olabiliyor. Takip meselesi. Zamanınız varsa bekleyin...
Ynt: tomb raider da kullanılan defender'ın aynısını yapmak istiyorum
sizi uğraştıracak yer kasa olacak sanırım. Youtube de birçok videosu var. bence resimlerden ve videolardan yapılacak aracın küçük detaylarını göz önününde bulundurun derim.
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan
Ben alanyada bir sıkıntı göremedim. Safari işi yapanların çoğunda ambulanstan çevirme defenderlarla turist gezdiriyorlar.
Ynt: 27.250 DEN 25.000 E DÜŞTÜ EMSALSİZ TURUNCU LR ADVENTURE ARACI
heveslenerek baktığım araç. Emsallaeri 35.000tl den aşağı değil. Umarık kısa zamanda satabilirsiniz.
Ynt: YENİ BİR DEF ŞANZIMANI NASIL OTMATİK HALE GELİR
disko şanzumanı oluyor. Ayrıca öyle ölülerle uğraşmayın bence. Eli yüzü düzgün birşey bulun şansumanı değiştirin.
Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....
Hocam bende Alanyada yım. Yalnız daha defender sahibi olamadık. Arkadaşlardan otlanıyoruz. Alanyadaki Çoğu defenderı bilirim.