ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Uysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,666

Mustafa Uysal

EFSANELER ÖLMEZ...SADECE DERELİ ALİ USTAYA GELİR..
Yer
ALANYA ALANYA ALANYA
Arkadaşlar herkese iyi günler saygılar sevgiler;

Aranıza Alanya'dan katılıyorum uzun süredir forumda özellikle seriesler ve defenderle ilgili yazılanları yapılanları ve fikirleri elimden geldiğince takip ediyorum....Son olarak arkadaşımızın yazdığı '' DEFENDER USTALARINI ARIYOR -ANIYOR'' isimli yazı ilgimi çekti ve okuduklarım beni hem bilgilendirdi hemde çok mutlu etti. Emeğinize yüreğinize sağlık...
Söz konusu seriesler ve defender olunca bende yazmak istedim....Çünkü bende babadan land sevdalısı olanlardanım..
Belki duyanlarınız olmuştur...Alanya'da serieslerin ve defenderlerin kaportasını yapana DERELİ ALİ USTA.......İşte ben onun oğluyum...Fakat bende baba mesleğini devralmayanlardanım....Ama kendi söküğümü dikecek kendi landımı yapacak kadar da kaportacılığım vardır......Babam elhamdülillah sağ selamet devam ediyor ama..
Bütün land ustalarına saygı ve sevgilerimle.....Aramızda olmyanlara ALLAHTAN RAHMET sağ olanlara ise sağlık ve afiyet diliyorum...İYİ GÜNLER....

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53730.90#ixzz2HqVdZiB1

Etiketler
Ynt: ALANYA'DAN SAYGILAR SEVGİLER.....

mustafa bey merhaba iyi günler nasılsınız
ben bartın da yaşıyorum batı karadeniz de
yaklaşık 2 yıl oldu sanıyorum iyi bir defender kovalıyorum bir çok araca baktım malum siteden hepsindede hayal kırıklığı oldu onca emek zaman ve para boşuna gitti aracın resmi en az 3/4 yıl önce çekilmiş hali .bartında kalkıyorsunuz gidiyorsunuz aracın başına araç tdi yazılmış fakat normal dizel 1992 model yazmış ruhsatta 1987 model neymiş efendim 1992 toplanmış.
ben hafta sonları ailem ve arkadaşlırm ile gezebileceğim tercihim tdi orjinal veya bakımlı toplu bir araç beni çok üzmeyecek uzun yolda tdi performansı olana bir hobi aracı diyelim böyle bir araç arıyorum.
alanya da bir arkadaş ile tanıştım izmir otokar servisi yönlndirmişti ,barış bey 1998 model çok muhteşem bir araçtı ama bu araç için harcamayı düşündüğüm rakamın oldukça üzerinde idi.
anladığım kadarı ile nesiller boyu bu araçların uzmanısınız malum sitede bir araç çık alanya da
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-acil-3.0-tdi-rn-380-sanziman-full-111226194/detay
bu araçla ile ilgili bilginiz varmı acaba bunu paylaşabilirmsiniz.yada sizin bildiğiniz böyle bir araç var ise paylaşırsanız minnetar olurum .
çok teşekkürler
her şey gönlünüzce olsun
harun

Harun Bey iyi günler...

İlanda geçen araç bizim elimizden geçen bir araç değil detaylı bilmiyorum ama..

Ya aracın tavanı değişmiş ki; 98 lerin tavanında kuşak olmaz ( 88 modellerin sonuna kadar tavanda 3 adet şerit olur )
yada arabanın modeli 98 değil....klimalı dediğine göre araç 98 model fiberoptik olabilir... araç sahibiyle görüşüp detaylı bilgi sorarsanız daha uygun olur diye düşünüyorum...
Eğer pazarlık ciddiye dönerse haberleşelim siz gelmeden önce araca tekrar gider bakarım...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.....

Cok tesekkur ederim arac sahibi temas kurayim almayi dusundugum bir arac ise yardiminizi rica ederim.tesekkurler

Mustafa,

"DERELİ ALİ USTA " defender camiasında olupta hele doğu a kdenizde olanların hemen hemen hepsi duymuştur... O na kısaca Otokar fabrikasının Alanya kaporta mümessilliği diyebiliriz.

Benim yaptığım 100" defender e yaptığı kasayı İngilizler orjinal olup olmadığını sormuşlar hayır elde yapma deyincede inanmamışlardı...

Ali ustaya bol saygı ve selamlarımı senin vasıtanla ulaştırmak istiyorum yakında yanına uğrayamadım....

selamlarımla

antalya gökhan

Abi teşekkür ederim;

Selamını ileticem.. Alanya tarafına geçersen benim yanımada uğra çayımı kahvemi iç ben manavgat tayım

Görüşmek üzere saygılar sevgiler......

Hocam bende Alanyada yım. Yalnız daha defender sahibi olamadık. Arkadaşlardan otlanıyoruz. Alanyadaki Çoğu defenderı bilirim.

Mustafa Uysal' Alıntı:
Abi teşekkür ederim;

Selamını ileticem.. Alanya tarafına geçersen benim yanımada uğra çayımı kahvemi iç ben manavgat tayım

Görüşmek üzere saygılar sevgiler......

İnşallah ... Manavgatta neredesin..

Gökhan abi eğer Antalya'dan geleceksen Manavgat girişindeki 2M migrosun karşısındakin FİAT servisindeyim beklerim........

Mustafa Uysal' Alıntı:

Aranıza Alanya'dan katılıyorum uzun süredir forumda özellikle seriesler ve defenderle ilgili yazılanları yapılanları ve fikirleri elimden geldiğince takip ediyorum....Son olarak arkadaşımızın yazdığı '' DEFENDER USTALARINI ARIYOR -ANIYOR'' isimli yazı ilgimi çekti ve okuduklarım beni hem bilgilendirdi hemde çok mutlu etti. Emeğinize yüreğinize sağlık...
Söz konusu seriesler ve defender olunca bende yazmak istedim....Çünkü bende babadan land sevdalısı olanlardanım..
Belki duyanlarınız olmuştur...Alanya'da serieslerin ve defenderlerin kaportasını yapana DERELİ ALİ USTA.......İşte ben onun oğluyum...Fakat bende baba mesleğini devralmayanlardanım....Ama kendi söküğümü dikecek kendi landımı yapacak kadar da kaportacılığım vardır......Babam elhamdülillah sağ selamet devam ediyor ama..
Bütün land ustalarına saygı ve sevgilerimle.....Aramızda olmyanlara ALLAHTAN RAHMET sağ olanlara ise sağlık ve afiyet diliyorum...İYİ GÜNLER....

Görüntü0151 - Kopya.jpg

Mustafa Uysal' Alıntı:

Bu arada bunlarda benim ilk göz ağrımla şimdiki 110 defendeerim......

04082006(044).jpg

Görüntü0151 - Kopya.jpg

Ynt: Alanya'dan Saygılar Sevgiler.....

mustafa bey mrb ben izmirden osman 110 defender toplatmak istiyorum size işciliğinizi sitede cok bahsediliyor size birkac bişey danışmam gerekiyor iletişim numaranızı vere bilirmisiniz kolay gelsin iyi çalışmalar.

Ynt: Alanya'dan Saygılar Sevgiler.....

arkadaşlar 93 model kamyonet defenderi 5 kapılı kapalı kasa ya çevirme yapabilirmiyim vize ve ruhsatta sorun olurmu iyi günler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.