Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi
beyler cümleten selamlar
şimdi beğenilerinizi unutup bana sunacağım araç ile ilgili kent ve bizlerin yol aldığı arazi koşullarında nasıl bir verimlilik elde edebileceğim üzre bilgilerinizi sunmanızı rica edeceğim.
araç bu :
araçla ilgili...
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010
sen ve meyva suyu
ve de aracın bana ne oldu der gibi pergelleri açmış hali
vah vah vah görmeyeli neler olmuş sana böyle :'(
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010
bu ne biçim batmak yağmur ormanlarına mı gittiniz de biz bilmiyoruz
adamın resmen göle düşmüş gibi bir hali var :D
hani Ercan orada olsaymış üstünü çalıyla mı örtüp tezgah hazırladı diyeceğim ama ama belki...
çok güzel çok güzel
de mavi şimşek ne ola ki ?
bu arada Ahmet Hayırlı Olsun, tepe tepe kullan, artık batarmısın batırırmısın aha meydan :D
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
yok sağol, şu an amacım gizem'in de şehirde kullanabileceği bir samurai.
şimdi kent'te yağmur yağınca sevinip ofistekilerin şaşkın bakışları altında yürüyüşe çıkıyorum
sizler bolca eğlenin sonra...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
teşekkür ederim, hesabı çarşıya uyduramıyorum bir türlü :( :-\
dikkati elden bırakmamak şartıyla cümleten iyi eğlenceler
Ynt: 736. Mevlana Şeb-i Arus Törenleri
sadece toprağa gideceksin;
sonra toprak olacaksın,
sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin,
oradan özüne ulaşacaksın,
çiçeğin özüne bir arı konacak.
belki
belki o arı.....
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)
yok bence sayfa kapanmamalı
çünkü
bu etkinlikler doğa ile doğa'ya zarar vermeden mücadeleyi, paylaşımcılığı, dayanışmayı, insani olası tüm erdemleri yansıtıyor ki bunu yaşıyoruz
konuşulanlar gereksiz değil mükemmelliğe ulaşmaya çalışmayı...
Lada veya markası her ne olursa olsun farketmez
burası İzmir arkada kalanda bırakılanda OLMAZ
kucaklayarakta olsa araçlarımızı istediğimiz yere ulaştırırız, hiçbir şekilde de sınıflandırma yapmayız ve yapanları da sevmeyiz !
hele...
ooof offf bu sabah lastiğim yarıldı, jant kapağını kaybettim !
ha dağ ha şehir ooof ooof :-\
hadi kalan resimleri ve muhabbetleri aktarında içime biraz su serpilsin bari ...
şimdi mavi kutu ve etkilerini irdeleyelim
Bir bufalo sürüsü en yavaş bufalonun hızında hareket eder. Sürü saldırıya uğradığında ilk olarak en arkadaki zayıf ve yavaş olanlar öldürülür.
Bu doğal seleksiyon sürünün tümü için yararlıdır...