İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,667
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ademi abi bekliyoruzzzz :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

dikkati elden bırakmamak şartıyla cümleten iyi eğlenceler

Nejat' Alıntı:
dikkati elden bırakmamak şartıyla cümleten iyi eğlenceler
Teşekkürler Nejat :smiley:
Seni de tekrar aramızda görmek isteriz, elini çabuk tut biraz ;)

selam ıyı geceler pazar gunu kac kısı olduk.iple cekıyorum. :D

erdalyaman' Alıntı:
Teşekkürler Nejat :smiley:
Seni de tekrar aramızda görmek isteriz, elini çabuk tut biraz ;)

teşekkür ederim, hesabı çarşıya uyduramıyorum bir türlü :( :-\

Nejat abi sanada alalım mı bir seri 2-3. Bursada 3850 var. 68 seri 2 .

yok sağol, şu an amacım gizem'in de şehirde kullanabileceği bir samurai.

şimdi kent'te yağmur yağınca sevinip ofistekilerin şaşkın bakışları altında yürüyüşe çıkıyorum

sizler bolca eğlenin sonra anlatın ki bizde sevinelim...

jamboree66' Alıntı:
ahmetciğim yeni araban hayırlı osun..kazasız belasız.........

Tesekkürler Uğur abi

hey yarappim yaaaa adamın damarına damarına basıyorsunuz :smiley: ben şu yakıt olayını yarın halledebilirsem kesin gelirim 50 km ye 35.00 tl lik lpg yakınca insan ister istemez duruyor :D umudum ve geleceğim sanayideki ustalarda :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
hey yarappim yaaaa adamın damarına damarına basıyorsunuz :smiley: ben şu yakıt olayını yarın halledebilirsem kesin gelirim 50 km ye 35.00 tl lik lpg yakınca insan ister istemez duruyor :D umudum ve geleceğim sanayideki ustalarda :smiley:

Ben senin işini yarın çözecem Serkannnn :smiley:
Seri 3 satıp 403 otobüs alsana. Nede olsa aynı yakıyor. :smiley:

Ercan abi Serkanın aracı ayar tutmuyor. Lpg regülatöründe mutlaka bir sorun var. Lpg yi takan usta ayar yaptı olmadı, ben ayar yaptım olmadı, ustaların ustası Ercan abimiz ayar yaptı olmadı. Yarın bilgisayarda ayar yaptıracağız. Bakalım yine ayar tutmazsa lpg regülatörünü garantiden değiştirme yoluna gideceğiz. Tabi bu fikirden Serkanın haberi yok.

iyi geceler aslında benim araçta bundan farksız
bir yerde hata var ama nerde benim araçta 110 km yi 60 tl ye gidio bende yarın gidicem sanayiye eğer bi öneriniz yada formülümnüz olursa benide aydınlatın

Hepinize birden abi tavsiyesi
bire tane niva alın

Ahmet ve serkan arkadaşım....lpg sarfiyatı kış aylarında malesef artıyor kış aylarında yüksek dereceli termostad kullanın ve radyatörün ön kısmını dış taraftan % 70-80 oranında gazete veya kartonla kapatın faydasını görürsünüz....iyi geziler
ugur

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi

berkguray' Alıntı:
Herkese Merhaba, Bir terslik çıkmaz ise haftasonu bu geziyle siftahı yapıyorum. :smiley:
Görüşmek üzere

1- Erdal..........................................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K
5- Vosdost ( Ahmet ) ....................... Satılık Ambulans Kasa Karavan
6- Berk .......................................... Navara

Umarım yukarıdakini doğru yazmışımdır.

Saat 10:00 sanırım herkese uydu.. Son durum bu mudur? :smiley:
Selamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri