İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,586
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Murat sana da çok teşekkür ederim :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Bir şey değil ağabey.
Eldiven ve berelerinizi unutmayın.
Ha birde arko krem.
Etkinlik öncesi ellerinizi ve yüzünüzü kremleryin soğuk kırıklarından etkinlenmeyin.
Dağ yürüyüşlerinde çok işe yarıyorda.

Gerçekten izmir için alışılmışın çok dışında soğuk olacak :eek: :eek:
Herkes tedbirli olmalı ::smiley:

Biz yine iyiyiz.
İstanbul Grubu Bolu'ya kamp yapmaya gidiyorlar.
1400 metre de çadır kuracaklar.
;D

Murat dostum bir gun yuruyus programını ayarla da seni de goturelim off-road'a benim arabada sana her zaman yer var... :smiley:

Sağol Serkan.
Mayıs ayına kadar tüm haftalarım dolu.
:smiley:

Belki haziran diyeceğim ama onda da ÖSS sınav görevlerimiz olacak.
Temmuz zaten KPSS sınavları ve nikah işlemlerim vs vs.

Ben garip ben yetim vayyyyyyy.
;D

murat bu ne yogun bir program yahu, :smiley: neyse ne zaman istersen arabanın kapıları sana acik, bu arada mutluluklar dilerim...:smiley:

Yürüyüş sezonunu full dolu geçiriyorum sadece.

Bakınız ek dosya ;

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Gezenbilir Izmir_OCAK_MART_2010_Program.doc
    251 KB · Görüntüleme: 162

geziye gidecek arkadaşlara müjde menemen dağlarında kar varmış :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
geziye gidecek arkadaşlara müjde menemen dağlarında kar varmış :smiley:

Süperrrr :D Desene çok keyifli gezi olacak ;D

manzarada süper olacak ;D

Bizim grup donacak.
;D

Arkadaşlar,
** Pazar sabahı buluşmada olası iletişim sorunları için gsm numaramı veriyorum; 0-532-242 78 74 Gerektiğinde arayabilirsiniz. :smiley:
** Herhangi bir nedenle gelemiyecek yada biraz geciken olursa lütfen bilgi versin, ona göre bekleme süresini ayarlayalım ama lütfen gecikme olmamasına özen gösterelim.
** Telsizleri olanlar kanal frekansını 7,23 olarak ayarlasınlar. Şarjını kontrol etsinler
** Aracınızın ve kendi yakıtınızı ;) önceden temin edebiliseniz iyi olur.
** Hava durumunu göz önüne alarak giyinin, yukarısı çok daha soğuk olacaktır :eek:
** Strap, halat, U kilit, kürek vb. ekipmanı olanlar yanına alsın, olmayanlar daha sonraki geziler için temin ederlerse iyi olur.

TezzMertek' Alıntı:
Bizim grup donacak.
;D

Murat bu soğukta işiniz zor. ::smiley:
Çok sorun yaşarsanız bize telefon / telsizle ulaşın (fazla uzakta olmayacağız) gelip sizi kurtaralım ;D

Parkur değişikliği yaptık ağabey.
Ömer'in Kıbrıs'tan bir arkadaşı gelmiş.
İlle de Nif Dağına gidelim diye tutturmuş.
Bizde Dokuz Eylül Dağcılık ile Kaynaklardan Nif Dağına yürüyüş yapacağız.
Ama yol ücreti tuzlu geldiği için Ömer'in Terrios ile Kaynaklara ulaşarak gruba kaynak yapacağız.
:smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Arkadaşlar,
** Pazar sabahı buluşmada olası iletişim sorunları için gsm numaramı veriyorum; 0-532-242 78 74 Gerektiğinde arayabilirsiniz. :smiley:
** Herhangi bir nedenle gelemiyecek yada biraz geciken olursa lütfen bilgi versin, ona göre bekleme süresini ayarlayalım ama lütfen gecikme olmamasına özen gösterelim.
** Telsizleri olanlar kanal frekansını 7,23 olarak ayarlasınlar. Şarjını kontrol etsinler
** Aracınızın ve kendi yakıtınızı ;) önceden temin edebiliseniz iyi olur.
** Hava durumunu göz önüne alarak giyinin, yukarısı çok daha soğuk olacaktır :eek:
** Strap, halat, U kilit, kürek vb. ekipmanı olanlar yanına alsın, olmayanlar daha sonraki geziler için temin ederlerse iyi olur.
Erdal abi çok canım çekti süpriz yapıp gelebilrim telefonunuz kaydettim ararım gelecek oluram..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri